Güncel Teknoloji HaberleriMobil UygulamalarSosyal MedyaTeknolojiYoutube

YouTube’dan işleri kolaylaştıran kaydırma özelliği geliyor

YouTube kaydırma özelliği kullanıma sunuldu. Google, Android kullanıcıları için işleri daha kolay hale getirmek için YouTube uygulamasına yeni bir özellik getirmeyi planlıyor. Görünüşe göre, YouTube kullanıcılarının videolarda sola ve sağa kaydırmasına olanak tanıyan yeni bir kaydırma hareketine sahip olacak.

YouTube kaydırma özelliği kullanımda

Yeni hareket şu an için herkese açık değil ve sınırlı sayıda Android kullanıcısı bu özelliği test ediyor. Seçilen birkaç kullanıcı arasında olup olmadığınızı kontrol etmek isterseniz YouTube’u açabilir ve ana sayfa sekmesinden sola / sağa kaydırıp kaydıramadığınızı görebilirsiniz.

Google yeni hareketi test etmeye yeni başladığı için muhtemelen herkese ulaşması  biraz zaman alacak, ancak böyle küçük bir gelişme çok fazla zaman gerektirmeyecektir.

Bu arada Android kullanıcıları , iOS hayranlarının aylar önce aldıkları  YouTube’a ait karanlık mod özelliğine de kavuştular. Bu özelliği henüz almadıysanız bu tür gelişmelerin yaygınlaşması zaman alır bu yüzden telefonunuzda YouTube uygulamasının güncel olup olmadığını sık sık kontrol edin.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu