Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Note 12 Serisi Yeniden Adlandırılabilir, Redmi Kullanıcılara Soruyor

Redmi Note 12 serisi yaklaşıyor. Redmi kafa karışıklığını ortadan kaldırmak için seride yeni bir isimlendirmeye geçebilir. İşte detaylar…

Redmi geçen yıl sonbaharda Çin’de Redmi Note 11 serisini duyurdu. Bu seri daha uygun fiyatlı olan Redmi Note 10 ailesinden sonra kayda değer yükseltmeler sunmadığı için kafa karışıklığına neden oldu. Kullanıcıların Redmi Note 11 ya da Note 11 Pro satın almak için daha fazlasına ihtiyaçları vardı. Şirket bu nedenle Redmi Note 12 serisi modellerde işi daha sıkı tutuyor.

Redmi Note 12 Serisi Farklı Bir İsimle Gelebilir

Redmi başkanı Lu Weibing özellikle modellerde yaşanan benzerlik sonrası oluşan kafa karışıklığını gidermek istiyor. Kıdemli yönetici bir Weibo gönderisinde bu noktada kullanıcıların görüşlerine başvurdu.

Redmi başkanı, geçen yıldan beri yılda iki Redmi Note serisi telefon duyurma stratejisi benimsediklerini açıklıyor. Bunlardan biri performansa, diğeri ise çok yönlü deneyime öncelik veriyor.

Bakıldığı zaman şirket, bu stratejiyi temel olarak Note 11 Pro ile uyguladı. Redmi Note 10 Pro gibi performanslı bir telefondan sonra çok yönlü deneyimi geliştiren Redmi Note 11 Pro tanıtıldı. Seride sıra geldi performans odaklı modele. Redmi, Note 11 Pro sonrası Note 12 serisinde performans vurgusunu daha iyi temsil etmek için seriyi yeniden adlandırmaya karar vermiş görünüyor. Lu Weibing ayrıca topluluk üyelerinden yaklaşmakta olan seri için isim önerileri istedi. Redmi Note 12 serisi sizce de farklı bir isimle gelmeli mi?

Yeni nesil Redmi Note telefonların özelliklerine gelecek olursak, cihazlar kısa süre önce 22041216C ve 22041216UC model numaralarıyla TENAA’da görüldü. Bu cihazlardan birinin 6.6 inç büyüklüğünde Ful HD+ çözünürlüğe ve 4.500 mAh pile sahip olduğu görüldü. Bu telefonların ikisi de Android 12 ile çalışıyor. Serinin tepe modelinde bu defa Dimensity 8000 ya da Dimensity 1300’ün yer alması bekleniyor.

POCO F4 GT Türkiye Müjdesi Verildi, Asın Bayrakları

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu