Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriInstagramMobirollerTeknoloji

Instagram’a Çılgın Özellikler Ekleyen AeroInsta Nedir?

Instagram’ın istemcisi olan AeroInsta, Android kullanıcılarına ekstra özellikler sunuyor. Peki, bu uygulama güvenli mi ve nasıl indirilir?

Sosyal medya uygulamaları genellikle API’ları sayesinde 3. parti firmaların istemci oluşturmasını sağlıyor. Ancak bu API’lar kısıtlı olduğu için çoğunlukla istemciler ana uygulama gibi hizmet veremiyor. Bu süreçte ise Instagram için bir istemci oluşturuldu. AeroInsta olarak geçen uygulama Aero WhatsApp‘ın geliştiricilerinden geliyor. Söylediklerine ve mottolarına göre kullanıcılarının kişisel bilgileri firma için çok önemli. Bu yüzden kişisel verileriniz korunuyor. Bunu biz demiyoruz geliştirici diyor. Peki, bu istemci ana uygulamaya göre ne gibi artılar sunuyor?

AeroInsta özellikleri ile neler sunuyor?

Beğenilenleri kaldır özelliği daha önce beğendiğiniz gönderileri akışınızdan gizleme imkanı sunuyor. Her şeyi indir özelliği tüm hikayeleri, gönderileri, reels ve IGTV videolarını tek bir tıklama ile indirme yeteneğini kazandırıyor.

Gizlilik konusunda ise hikayeleri gördüğünü, yazıyor, bilgisini ve mesajları okuduğunu gizleyebiliyorsunuz. Seni takip ediyor mu? özelliği ise bir kullanıcının profilini ziyaret ederek sizi takip edip etmediğini öğrenmenizi sağlıyor.

Analizleri yok et özelliği ise firmanın dediğine göre Instagram’ın hesabınız hakkında veri toplamasını engelliyor. Bu sayede reklamsız bir Instagram deneyimi sunuluyor. Play Store’da yer almayan bu uygulamayı APK. olarak Android telefonunuza indirmeniz gerekiyor. Klon olmayan uygulamayı indirmek için telefonunuzdan ana Instagram uygulamasını silmeniz gerektiğini belirtelim.

AeroInsta

Instagram’ın bu tip 3. parti uygulamaları engellemediğini hatta API’larını açarak bunları desteklediğini belirtelim. Şimdilik firmanın mottosuna göre veri toplamıyor denilenen bu uygulama 1.900.000’den fazla kişi tarafından kullanılıyormuş.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu