GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy Note Serisi Tarih Oluyor ve Asla Geri Dönmeyecek

Güvenilir kaynaklardan malumun ilanı geldi. Samsung Galaxy Note tamamen rafa kaldırıldı. Samsung’den yeni bir Note telefon gelmeyecek.

Mobil dünyasında büyük ekranlı telefonların gelişimi noktasında bir devrim olarak gösterilen Samsung Galaxy Note serisi için artık yolun sonu göründü. Bu yıl yeni bir Galaxy Note serisinin tanıtılmaması ve Galaxy S22 Ultra’nın sızdırılan görselleri Note serisinin rafa kaldırıldığı haberlerini beraberinde getirdi. Son gelişmelere bakıldığında tüm bu iddiaların artık doğrulandığını görüyoruz.

Güney Kore’nin önde gelen medya kuruluşlarından ETNews sitesinin yayınladığı yeni bir rapora göre Galaxy Note serisi Samsung’un gündeminde tamamen kalkmış durumda. Galaxy Note serisinin geliştirme çalışmaları durduruldu ve 2022 yılında tanıtılacak telefonlar arasında yeni bir Note serisi telefon olmayacak. Böylelikle Note serisi altında tanıtılan son modeller Galaxy Note 20 Ultra ve Note 20 oldu.

Samsung güncelleme

Siteye göre Galaxy Note serisi tarih olmuş olsa da, serinin tasarım ve S-Pen yetenekleri Galaxy S serisi altında kullanıcılarla buluşmaya devam edecek. Samsung’un Galaxy Note serisini sonlandırmak istemesinde temel etken katlanabilir telefonların satışlarını artırma hedefi olduğunu biliyoruz. Bu yılın ikinci yarısına baktığımızda bu planlama ilk etapta başarıya ulaşmış görünüyor.

Galaxy Z Flip 3 ve Galaxy Z Fold 3, suya dayanıklı kasa yapıları ve daha güncel donanımlara rağmen öncül modellerinden daha uygun fiyata satışa sunuldular ve yüksek satış rakamlarına ulaştılar. Hatta gelen bilgiler Samsung’un dördüncü nesil katlanabilir akıllı telefonlarında fiyatın daha aşağı çekileceği yönünde.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu