AppleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple Studio Display Pro için Önemli Gelişmeler

Teknoloji devi Apple, Studio Display Pro harici monitörü için büyük hazırlıklarda. Gelişmeler monitörün çıkış tarihini ortaya koyuyor.

Apple’ın son etkinliğinde Studio Display adında yeni bir harici monitör duyurulmuştu. Oldukça talep gören bu monitörün profesyonel sürümü de bu yıl çıkış yapacak. Ünlü analistler Apple Studio Display Pro isimli yeni monitörün çıkış tarihine işaret etti. Ancak monitörün çıkışı beklenenden daha geç olacak.

Apple Studio Display Pro Tanıtımı Ertelendi!

Apple ürünlerinin ünlü sızıntıcısı Ross Young, Studio Display Pro’nun WWDC 2022 etkinliğinde 6 ve 10 Haziran tarihleri arasında tanıtılacağını daha önceden aktarmıştı. Ancak sızıntıcı şimdi bu monitörün tanıtımının ertelendiğini iddia etti. Sızıntıcının aktardıklarına göre Studio Display Pro, haziran yerine sonbahar aylarında yapılacak olan Apple’ın etkinliğinde tanıtılacak.

Ertelemenin derin kaynağında ise Şangay’daki karantinalar yer alıyor. Apple ile anlaşan Quanta isimli üreticinin, Studio Display Pro’yu bu yaz için hazır edemeyeceğini belirttiği de bilgiler arasında yer alıyor. Böylelikle monitörün çıkışı doğal olarak sonbahara ertelenmiş oldu.

Bu monitörün Apple’ın ProMotion isimli teknolojisini destekleyeceği bildirildi. Böylece Studio Display Pro’da 120Hz yenileme hızı desteği alınmış olacak. Şu anda Studio Display’daki standart 60Hz ekran yenilemesi, Pro model ile 120Hz’e çıkmış olacak. Yüksek fiyattan tanıtılmasını beklediğimiz Studio Display Pro’nun sonbahar aylarında tanıtılacağını sizlere tekrardan hatırlatalım. En eni gelişmeler için sıkı takipte kalın.

Honor 70 Pro Serisi İnanılmaz Özelliklerle Gelecek

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu