Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 12 şarj adaptörü olmadan gelecek! Ağam eğlenir benimle!!!

Apple yine yapacağını yapacak. iPhone 12 şarj adaptörü kutu içeriğinden çıkmayabilir. Telefonu şarj etmek için ekstradan alırız 250 TL’nizi!

Apple‘ın Eylül ayında tanıtacağı iPhone 12 modelleri hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Gelmez olsun böyle sızıntı denilen haber bugün gündeme damgasını vurdu. Ünlü Apple analisti olan Ming-Chi Kuo, bugün iPhone 12 hakkında orataya ilginç bir iddia attı. Ming-Chi Kuo‘ya göre; iPhone 12 şarj adaptörü olmadan gelecek. Evet yanlış okumadınız. Telefonu şarj edecek adaptör kutu içeriğinde olmayacak.

Daha önce iPhone 12 modellerinin kutu içeriğinde EarPods Lightning kulaklığın olmayacağı söylenmişti. Bu söylenti pek önemsenmemişti. Çünkü artık hemen hemen herkeste iyi ya da kötü kablosuz kulaklık bulunuyor. Kablolu kulaklığın olup olmaması artık çok mühim değil. Ancak telefonu şarj etmek için adaptörün olmaması çok ses getirecek gibi görünüyor.

Apple’ın aksesuar satmayı ne kadar çok sevdiğini biliyoruz. 3 dolarlık TPU kılıfı Türkiye’de 300 TL‘ye satan Apple, muhtemelen şarj adaptörünü de ekstradan satacak. Mevcutta 18W hızlı şarj adaptörü 220 TL‘den Apple Store’da satılıyor. Ancak iPhone 12 ile 20W hızlı şarj adaptörünün geleceği söyleniyor. Bunun fiyatı da muhtemelen 250 TL bandında olacak.

8.000 TL bandına çıkıp satın aldığınız bir telefonda kulaklığın olmaması pek koymaz. Ancak şarj adaptörünün olmaması maalesef ki firmanın itibarını zedeleyebilir. Muhtemelen telefonlarda bu absürt fiyatlara alışan insanlar adaptörü de ayrıca satın almaya kolayca adapte olacaktır…

Neyse ki Apple bir noktada yine insaflı davranacak. Eğer 12.000 TL verip iPhone 12 Pro Max alırsanız şarj adaptörü hediyesi olacak.

Haberimizi daha fazla uzatmadan rahmetli usta oyuncu Kemal Sunal‘ın hafızalara kazınan sahnesi ile sonlandırmak en doğrusu olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu