Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Note 10’nun yancısı Samsung Galaxy A51 karşımızda

Galaxy A serisi büyümeye devam ederken bir süredir dedikodularının yapıldığı Samsung Galaxy A51 gerçek görüntüsü ile karşımıza çıktı.

Samsung Galaxy J ve Galaxy C serilerini bitirdiğinden beri Galaxy A serisine daha çok önem veren bir noktaya geldi. Hem alt segment Galaxy A10 hem de üst segment 5G destekli Galaxy A90 5G yapan Güney Koreli üretici bu segmenti geliştirmeye ve büyütmeye de devam ediyor. Bir süredir haberlerini yaptığımız ve detaylarını paylaştığımız Samsung Galaxy A51 bugün resmen karşımıza çıktı. Peki telefon nasıl görünüyor?

Samsung Galaxy A51

Ortaya çıkan bu görsele baktığımızda aynen Galaxy Note 10 tarzında ekrnaın ortasında bir Infinty-O delik görüyoruz. Samsung bu deliğe kafayı takmış durumda. Bize kalırsa bunun yerine kesinlikle pop-up açılan bir kameraya üreticinin geçmesi gerekiyor. 6,5 inç boyutundaki ekranın çerçeveleri ise oldukça inceltilmiş bir seviyeye gelmiş. Sanki orta segment değil de amiral gemisi bir telefon gibi görünüyor.

Arkada ise dörtlü kamera düzenine geçiliyor.

  • 48 megapiksel ana
  • 12 megapiksel ultra geniş açı
  • 12 megapiksel telefoto lens
  • 5 megapiksel derinlik sensörü

Önde ise Samsung’un kendi üretimi 32 megapiksel kamera sensörü kullanılacak. Exynos 9611 yonga setinin güç vereceği telefonda 4GB RAM ve 4.000 mAh pil bulunacak. Beklendiği üzere Galaxy A51 Android 10 ile karşımıza çıkacak. Telefonun fiyatı ve tanıtım tarihi ise henüz belli değil. Gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu