Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOS

Apple 2017 yılında neler tanıtacak?

Apple’ın 2017 içinde hangi ürünleri tanıtacağı bir bilinmez değil ama biz TeknoBurada.Net olarak bunları sizler için toparlamaya karar verdik. Apple 2017 içerisinde öncelikle 10. yılını kutlayacağı yeni nesil iPhone ile bizleri tanıştıracak.

Apple 2017 ile Birlikte Neler Tanıtacak?

iPhone 8

Apple’ın bugüne kadar “S Serisi” telefonlarını ilk nesil iPhone‘dan beri hiç es geçmediğini biliyoruz. Gelen bilgilere göre Apple iPhone 8 ile yoluna devam edecek. iPhone 7S ise tahminlere göre olmayacak. iPhone 8 ile birlikte OLED ekrana sahip iPhone 8 Ultra modelini de göreceğiz. Apple‘ın tasarımı tamamen değiştireceğini ve özellikle çerçevesiz ekran ile karşımıza çıkacağını belirtelim.

Apple 2017
Apple 2017

iPad Air 3 ve iPad Pro 2

Apple‘ın bu yıl 2 hatta 3 farklı iPad modeli ile karşımıza çıkacağını biliyoruz. Apple yeni nesil iPad ile daha güçlü bir şekilde karşımıza çıkarken tablet tarafında büyük bir gelişim ve değişime imza atacak gibi görünüyor.

iPad Pro-teknoburada.net

Apple Watch 3. Jenerasyon

Apple bu yıl yeni nesil akıllı saatini tanıttı. 2. Jenerasyon olarak geçen Apple Watch’ın 3. Jenerasyon ile şekil değiştireceğine kesin gözüyle bakılıyor. Kare olan tasarım Samsung Gear S3‘te olduğu gibi yuvarlak olacak.

yuvarlak-apple-watch-3-jenerasyon

Mac Pro 2 ve Apple TV 2017

Apple‘ın uzaylılar ile birlikte geliştirdiğini düşündüğümüz compact bilgisayarı Mac Pro bu yıl itibariyle yenilecek gibi görünüyor. Apple‘ın Intel ile olan birlikteliği neticesinde 8. nesil Intel Core işlemciler ile karşımıza çıkacak. Apple TV ise yeni versiyonu ile sonbaharda karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

mac-pro

iOS 11, MacOS 10.13, WatchOS 4, tvOS 11

Apple‘ın yeni ürünlerini tanıtması demek yeni nesil işletim sistemlerini de kullanıcıların beğenisine sunacağı anlamına geliyor. Bu noktada telefon ve tablet için merakla beklenen iOS 11 ile Eylül ayında tanışacağız. iOS 10 tarafında halen oturmayan bir şeyler varken Apple‘ın iOS 11 konusunda oldukça dikkatli olması gerekiyor; yoksa eski Android işletim sisteminin algısını kullanıcılarda bırakmaya başlayabilir.

ios-11

Öyle ya da böyle Apple için 2017 pek kolay geçmeyecek diye düşünüyoruz. Zira hem kullanıcılar hem de şirketin hissedarları büyük bir çıkış bekliyor. iPhone 6S ile başlayan iPhone satışlarındaki düşüşün 2017 ikinci çeyrekten sonra artması bekleniyor. Birçok kişinin de 10. yılda tanıtılacak yeni nesil iPhone 8 Ultra‘yı beklediğini biliyoruz. Bakalım Apple bu yıl bize neler sunacak?

iPhone satışlarında düşüş devam edecek!

iPhone
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu