Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi 11T ile Güncellemeden Başınız Dönecek

Xiaomi’den bugün müjdeli haber geldi. Xiaomi 11T güncelleme konusunda kullanıcılarını fazlasıyla tatmin edecek. İşte detaylar.

Xiaomi’nin henüz tanıtmadığı telefonları hakkında bugün resmi bir açıklama geldi. Güncellemeler konusunda son yıllarda kendini aşan firma, yeni telefonlarını tanıtmadan müjdeli haberi patlattı. Gelen resmi açıklamaya göre Xiaomi 11T güncelleme canavarı olacak. yeni seri alacağı güncellemeler ile kullanıcılarını fazlasıyla tatmin edecek gibi görünüyor.

Xiaomi 11T serisi tam 4 yıl boyunca güncelleme alacak

Çinli teknoloji devi 11T ve 11T Pro modellerinin tam dört yıl boyunca güncelleme alacağını açıkladı. Bu dört yıllık süreçte 3 ana Android güncellemesi ve 4 yıl boyunca da güvenlik yaması sunulacak. Google’ın Android’in güvenliğini sağlamak için sunduğu güvenlik yamalarının ne sıklıkla geleceği ise henüz bilinmiyor.

Ancak MIUI 12.5 ile güvenliğe önem veren Xiaomi’nin güvenlik güncellemlerini hızlı ve düzenli bir şekilde sunacağını düşünüyoruz. Fark ettiyseniz Xiaomi’nin duyurusunda “Mi” eki yer almıyor. Firma bu yılın sonlarına doğru artık Mi markasını resmi olarak bırakacak ve yoluna kendi ismi ile devam edecek.

15 Eylül yani iPhone 13’ten tam bir gün sonra tanıtılacak olan 11T ailesinin fiyat konusunda da kullanıcıları üzmeyeceği söyleniyor. Üst segment Android telefonlar arasında yer alacak olan bu seri, özellikle Pro modeli ile kamera tarafında DxOMark’ta ilk 10’a rahat bir şekilde girecek gibi görünüyor.

Xiaomi 11T

Son olarak Xiaomi’nin genişletilmiş Android güncellemeleri ve güvenlik yaması hizmetlerini diğer cihazlara getirme olasılığını da değerlendirmeye aldığını belirtelim. 2022 yılı Xiaomi için resmi olarak güncelleme yılı olabilir. MIUI 13 ile ekosistem oluşturacak olan firma bakalım bu süreçte hangi modellerini güncellemeler ile desteklemeye devam edecek?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu