Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Infinix Kullanıcılarına Müjdemiz Var!

Akıllı telefon sektörünün öncülerinden olan Infinix akıllı telefon garanti süresini iki ay daha uzatarak kullanıcılarının yüzünü güldürüyor.

Korona virüsünün devam ettiği şu günler de teknoloji dünyasındaki hareketlilik devam ediyor. Her gün onlarca farklı telefon haberi geliyor ve biz de özelliklerine erişerek haberlerimiz de yer vermeye çalışıyoruz. Virüs tehlikesi karşısında kullanıcılarına tam destek veren telefon üreticileri bazen güncellemeler yayınlıyor bazen de telefonların garanti süresini uzatıyor. Hatırlayacağınız üzere Samsung şirketi geçtiğimiz haftalar da bir duyuru yapmış ve telefonlarına 4 yıl daha güncelleme getireceğini ifade etmişti. Bugün de Infinix telefon markasından sevindirici bir haber geldi.

Bildiğiniz üzere Hindistan şu sıralar korona virüsü ile boğuşuyor. Telefon üretiminin ve lansmanlarının olumsuz etkilendiği şu günler de telefon üreticileri de taşın altına elini koyuyor. İnsanları evlere kapandığı şu günler de akıllı telefonların da garanti süresi uzatılıyor.

Infinix
Infinix

Infinix Telefonların Garanti Süresi İki Ay Uzatıldı

Ülkemizde popüler olan telefon markaları arasında yer alan Xiaomi, OPPO, Vivo, realme ve OnePlus markaları akıllı telefonların garanti süresini uzatmaya devam ettiği şu günler de Infinix markası da sevindirici bir haber verdi. Akıllı telefonlarının garantisini iki ay daha uzatma kararı alan şirket, bu davranışı ile kullanıcılarının yüzünü güldürdü. 15 nisan -15 Haziran tarihleri arasında garantisi sona eren telefon modelleri için garanti süresini iki ay uzatma kararı kalan şirket kullanıcılarına destek vermeye devam edecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu