Akıllı TelefonKatlanabilir TelefonlarMWCTecno Mobile

Tecno Phantom V Fold, MediaTek 9000+ İşlemcisi İle Piyasaya Sürülecek

Çinin popüler teknoloji firmalarından Tecno, yeni amiral gemisi katlanabilir telefonu Phantom V Fold, MediaTek 9000+ işlemcisi güç verecek.

Geçtiğimiz günlerde Çinli şirket Tecno’nun yakın zamanda piyasaya süreceği yeni katlanabilir telefonu olan Phantom V Fold’un sızıntıları çevrimiçi olarak yayılmaya başlamıştı. Şimdi ise şirket bu ayın ilerleyen günlerinde gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi sırasında yeni Phantom V Fold amiral gemisi katlanabilir telefonunu tanıtacağını resmen açıkladı.

Tecno’nun yapmış olduğu basın açıklamasında, Mobil Dünya Kongresi 2023 etkinliğinde ilk katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlandığını duyurdu. Bu telefonun bir diğer önemli özelliği ise MediaTek’in amiral gemisi işlemcisi olan Dimensity 9000+ işlemcisi tarafından güçlendirilen dünyanın ilk sol-sağ katlanabilir telefonu olacak. Yani şunu rahatça söyleyebiliriz ki birinci sınıf özellikler ve yeniliklerle birlikte geliyor. Ufak bir hatırlatmada da bulunmak gerekirse Phantom serisi, Tecno’nun üst düzey telefon serisidir.

Tecno Phantom V Fold - MediaTek 9000+

Tecno Genel Müdürü Jack Guo yapmış olduğu açıklamada, “Phantom V Fold MediaTek ile birlikte heyecan verici ve önemli bir dönüm noktasına daha imza atmaktan mutluluk duyuyoruz. MediaTek Dimensity 9000+ işlemcisi ile donatılmış dünyanın ilk sol-sağ katlanabilir akıllı telefonunu geliştirirken, bu ortaklığın dünya çapındaki kullanıcılarımıza benzersiz deneyimler sunmaya devam etme inancımızın da altını çiziyoruz.”

İlginizi Çekebilir: Tecno, İlk Kez MWC Etkinliğine Katılacak

Yeni katlanabilir akıllı telefon 28 Şubat 2023 tarihinde resmi olarak etkinlikte tanıtılacak. Phantom V Fold, Tecno ve MediaTek’in de yakından çalıştığı genişletilmiş bir ortaklığı gösteriyor. MediaTek Kurumsal Pazarlama Başkan Yardımcısı Finbarr Moynihan yapmış olduğu açıklamada, “Bu işlemci ile birlikte Tecno’nun Phantom V Fold’u güçlü bir amiral gemisi deneyimi ile pazarda yer bulunmasını sağlayacak. Bu değerli ortaklığımızın devamını dört gözle bekliyoruz.”

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu