Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Müşteri Memnuniyeti Tavan Yaptı!

Teknoloji devi Huawei müşteri memnuniyeti konusunda rakiplerine göz dağı vermeyi başarıyor. Dev isim rekor kırdı.

Teleperformance, son olarak dünyanın en büyük ağ ve telekomünikasyon ekipmanı üreticisi olan Huawei ile işbirliğini devam ettiriyor. Huawei müşteri memnuniyeti konusunda bu işbirliği ile yükselişe geçti.

2018’den bu yana yürüttükleri iş birliği kapsamında en yüksek müşteri memnuniyetini sağlamak adına Huawei’den yeni ürün alan müşterilere periyodik nezaket aramaları gerçekleştirildi, memnuniyet ve ihtiyaçları yakından takip edildi. Gelen talepler derecelendirerek hızlı ve doğru çözüm sunabilmek adına 1., 2. ve 3. seviye ekipleri oluşturuldu.

İlk çağrıda çözüm oranı (FCR) ise %25 yükselerek %92’ye çıktı. Sosyal medya mesajlarının cevaplanma süresi 4-5 saatten sadece 15 dk’ya düşürüldü. Bunun sonucunda markanın müşteri memnuniyeti 6 puan yükselerek %92’ye ulaştı.

Müşteri memnuniyeti konusunda rakiplerine büyük bir göz dağı veren Huawei’nin bu memnuniyeti yüzde 99 seviyelerine çıkarması bekleniyor. Yıllar içerisinde sürekli gelişen Huawei’nin satış sonrasında bile elinden geleni yapıyor diyebiliriz.

Huawei Müşteri Memnuniyeti

Çinli teknoloji üreticileri arasında tüm yaptırımlara rağmen yükselişe geçen Huawei’nin, yarın Mate 50 serisi ile kamera tarafında büyük bir sıçrama yapması da bekleniyor. Leica ile olan işbirliğini Xiaomi’ye kaptırmasına rağmen Huawei’nin kendi kamera teknolojilerini görecek olmamız bizleri heyecanlandırıyor. Huawei, Mate 50 Pro modeli ile yine DxOMark testinde yine zirveye oturacağını düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu