Akıllı TelefonAndroidGenelSamsung

Galaxy S23 Serisi Gece Fotoğrafçılığında Rakipsiz Olacak

1 Şubat tarihinde tanıtılacak Galaxy S23 serisi gece kamera çekimleriyle çok konuşulacak. Samsung paylaşımlara başladı.

Galaxy S23 serisi heyecan yaratmaya devam ediyor. Samsung’un 1 Şubat tarihinde resmi olarak görücüye çıkaracağı telefonların en çok kamera yetenekleri merak ediliyor. Daha önceki raporlara göre Galaxy S23 serisinde standart ve Plus modelde 50 megapiksel ana, Ultra modelde ise 200 megapiksel ana kameraya yer verilecek.

Galaxy S23 Serisi Kamerasıyla Heyecan Yaratıyor

Tanıtım tarihi yaklaşırken Samsung’un Çin sayfasından elde edilen bazı görseller serinin kamera yeteneklerine vurgu yapılıyor. Son paylaşımda serinin bir kez gece fotoğrafçılığı ön plana çıkarılıyor. Sitede yapılan paylaşım şu şekilde:

Şimdi kamera hakkında konuşalım. “Sizi şaşırtacak megapikseller” alacak ve “harika gece fotoğrafları” çekmenize izin verecek.

Yayınlanan kısa video S23 ve S23+ modellerinde üç arka kameranın yer alacağını bir kez daha onaylıyor. Galaxy S23 Ultra’da üç ana kameraya ek olarak etkili yakınlaştırma için bir de periskop kamera yer alacak.

Serinin tümünde Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi yer alacak. 1 Şubat’ta tanıtılacak telefonların hemen ön siparişe açıklması beklenirken, merak edilen bir diğer husus bu süreçte telefonlara hangi hediyenin eşlik edeceği. Geçtiğimiz gün Samsung Estonya’nın resmi sitesinden elde edilen bir görüntü telefonların yanında Galaxy Buds2 Pro kablosuz kulaklığın verileceğini gösterdi. Galaxy S23 Ultra modelinin yanına bir akıllı saat daha fazla yakışırdı diyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu