Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriOyun KonsoluTeknolojiXbox

Xbox One 60 FPS Verebilir! AMD Coştu!

AMD’nin yeni teknolojisi Xbox One için can olabilir. Xbox One’ın bazı oyunlarda 60 FPS bile vermesi mümkün görünüyor. İşte detaylar.

AMD grafik konusunda kendini aşmaya devam ediyor. AMD FSR 2.0 teknolojisi yakında Xbox One modellerine geliyor. Bu, GPUOpen ekibinin temsilcileri ve bir Microsoft çalışanı tarafından bildirildi, yani bunlar söylenti değil. Ancak henüz kesin tarih henüz açıklanmadı.

FSR 2.0’ın sadece Xbox Series X/S’te değil, aynı zamanda Xbox One’da da yer alacak. Bu da konsolun modern oyunlarla daha iyi performans sergileyeceğini ortaya koyuyor. Tüm oyunlarda olmasa bile bazı oyunlarda XB1’da bizi 60 FPS’te çalışan oyunlar karşılayabilir.

Bildiğiniz gibi konsolların ömrü çok uzun. Ayrıca donanımları, cihazın piyasaya sürülmesinden yıllar sonra yeni oyunları kaldırabiliyor. Bu nedenle, FSR 2.0’ın konsolların modern oyunları veya daha yüksek çözünürlükleri daha iyi sunacağını söyleyebiliriz. FSR 2.0’ın Unreal Engine 4 ve 5’e eklenti olarak entegre edildiğini ve bu teknolojiyi ilgili oyunlara entegre etmeyi kolaylaştırdığını da hatırlamakta fayda var. Bu yüzden her oyun da maalesef ki 60 FPS’i göremeyeceğiz.

Xbox One
Xbox One’ın grafikleri iyileşebilir

AMD’nin yeni teknolojilerini konsollara getirmesi aslında çok geç oldu. Bu teknolojilerin 2 yıl önce yeni nesil konsollar ile duyurulması gerekiyordu ki asıl yeni nesil grafikleri görebilirdik. Ancak bu teknolojinin ilerleyen yıllarda özellikle yeni nesil konsollarda performansı ciddi anlanmada artırması bekleniyor. Bakalım bu teknoloji eski oyunlara da gelecek mi yoksa sadece yeni oyunlarda mı göreceğiz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu