AndroidGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTabletTeknoloji

Uygun Fiyatlı realme Pad Mini Yolda! İşte Özellikleri

Yaklaşan tablet serisi realme Pad Mini, daha da detaylanmaya başladı. Sektöre yenilik getirmesi beklenen tabletin özellikleri sizlerle.

Teknoloji devi realme, geçen yıl 10.1 ekranlı realme Pad’i duyurulmasıyla tablet pazarına girmişti. RMP2105 model numarasına sahip yeni bir cihaz ise NBTC ve BIS yetkililerinden sertifika aldı. NBTC listesi, bu model numaralı cihazın realme Pad Mini olacağını ortaya çıkardı. Gelin detaylarına bir göz atalım.

realme Pad Mini Yaklaşıyor!

realme Pad Mini’nin NBTC ve BIS sertifikaları, teknik özellikler hakkında bilgi aktarmıyor. Ancak bu sertifikalar ile birlikte tabletin varlığı kanıtlanmış oldu. Cihaz geçtiğimiz günlerde Geekbench kıyaslama sitesi gibi başka yerlerde de görülmüştü.

Geekbench listesine göre, realme Pad Mini’de 1.82 GHz hızında çalışan altı işlemci çekirdeği ve 1.95 GHz hızında çalışan iki işlemci çekirdeği göreceğiz. Bu çekirdekler Unisoc T616 yonga seti altında tablete güç sağlayacak.

realme Pad Mini

Bunlara ek olarak liste, tabletin 3GB RAM ile donatıldığını ve Android 11’de çalışacağını ortaya koymuştu. Geekbench 5’in tek çekirdekli testinde 363 puan ve çok çekirdekli testinde 1330 puan alan giriş seviyesi tablet, segmentinin gereken deneyimini kullanıcılara sunuyor olacak.

Camera FV-5 listesi ise, realme Pad Mini’nin f/1.8 diyafram açıklığına sahip 8 Megapiksel gücünde bir arka kameraya sahip olacağını göstermişti. Önde ise 5 Megapiksel selfie lensi yer alabilir. Tabletin detayları şu anlık bunlarla kısıtlı. Önümüzdeki haftalarda piyasaya sürülmesi beklenen uygun fiyatlı giriş seviyesi tabletin yeni özellikleri veya gelişmeleri için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu