Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriRedmiXiaomi

Redmi K70 Ultra Sızdırıldı, Uygun Fiyatlı Amiral Gemisi Katili

Önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan Redmi K70 Ultra modelinin başlıca özellikleri sızdırıldı. Telefon çok ama çok güçlü olacak.

Mayıs ayı sonunda ya da haziran ayı içerisinde tanıtılması beklenen Redmi K70 Ultra son dönemde birçok belgelendirme kuruluşu tarafından onaylandı. Telefon son olarak Çin’de 3C sertifikası aldı. Bu gelişmeye göre K70 Ultra 120 watt hızlı şarj desteğine sahip 5.500 mAh büyüklüğünde bir pil yer alacak. Serinin önceki modeli olan Redmi K60 Ultra’daki pilin 5.000 mAh kapasiteli olduğunu hatırlatalım.

Redmi K70 Ultra Çok Güçlü Olacak

Mobil dünyasının bir numaralı sızıntı kaynağı olan Digital Chat Station, K70 Ultra’da yer alacak işlemciyi de açıkladı. Amiral gemisi telefonda MediaTek’in kısa süre önce duyurduğu Dimensity 9300+ yonga seti yer alacak. Bu işlemci ilk olarak geçtiğimiz gün tanıtılan Vivo X100s ve Vivo X100s Pro’da kullanıldı.

AnTuTu’da rekor kırması beklenen işlemciye 24 GB‘a kadar LPDDR5T RAM ve 1 TB‘a kadar UFS 4.0 depolama alanı eşlik edecek. K70 Ultra’yı rakipleri karşısında avantajlı bir konuma geçirecek olan bir diğer gelişme ise bağımsız ekran çipi olacak. Telefondaki panelin 5000 nit’e kadar tepe parlaklığına sahip 1,5K 8T LTPO ekrana sahip olması bekleniyor. Ekran ayrıca 120Hz tarama hızını destekleyecek.

Redmi K70 Ultra‘nın metalik çerçevelere ve renk, malzeme, kaplama ve daha fazla iyileştirme içeren bir cam arka yüzeye sahip olacağı gelen bilgiler arasında. Telefonun arkasında üç kamera yer alacak. Ana kamerada 50 megapiksel çözünürlüğünde bir sensöre yer verilecek. Diğer iki kamera ise ultra geniş açılı ve telefoto sensör şeklinde olacak. Ön kısımda ise muhtemelen 16 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu