Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 11 Ve Mi 11 Pro İlk Kez Canlı Olarak Görüldü Lansman Yakında

Samsung’un S21 serisi adım adım yaklaşırken, Xiaomi’nin de Mi 11 ve Mi 11 Pro modellerinden ilk görüntüler gelmeye başladı

Yılın sonlarına doğru geldikçe yeni amiral gemisi telefonlarla ilgili de ilk bilgilere sahip olmaya başladık. Samsung’un Ocak ayında piyasaya süreceği iddia edilen S21 serisi, pek çok detayı ile defalarca kez sızdırıldı. Bildiğiniz üzere Koreli üretici bu telefonlarında; Qualcomm’un Aralık ayında tanıtacağı Snapdragon 875 yonga setine yer verecek. Ek olarak Avrupa ülkelerinde de Exynos 2100 işlemcilerini kullanacak. Bununla beraber Xiaomi’nin de Mi 11 serisi hakkında nihayet ilk somut bilgiler gelmeye başladı. Bazı Çin’li Bloglar, Mi 11 ve Mi 11 Pro modellerinin fotoğrafını paylaşarak ”yıl sonunda görüşürüz” notunu düştüler.

Qualcomm en yeni amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 875’i, Aralık ayında resmi olarak tanıtacak. Bununla beraber bu yonga setini ilk kullanan grup, Galaxy S21 serisi ve  Mi 11 serisi olacak. Hatta bazı iddialara göre bahsettiğimiz bu iki telefon, Ocak ayında birlikte piyasaya sürülebilir. Zira bu sene kayıp yaşayan şirketler, kapanan yaralarını ilk fırsatta kapatmanın derdinde.

Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro

Yukarıdaki resimden yola çıkarsak Mi 11 düz bir ekran ile gelirken, Mi 11 Pro ise kavisli bir ekran ile gelecek. Ayrıca selfie kameraları da bu ekranların ortasında yer alacak. Anlaşılan o ki ekran altı kamera teknolojisini bir süre daha göremeyeceğiz gibi.

Mi 11 ve Mi 11 Pro’nun canlı olarak sızdırılan ilk görselleri şimdilik bu kadar. Ancak yeni bir sızıntı olduğunda tekrardan sizlerle paylaşacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu