AppleGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPadiPhone

ChatGPT iOS Uygulamasına Yeni Özellikler Geldi

OpenAI, ChatGPT iOS uygulamasını güncellemedi. Güncelleme ile birlikte uygulamaya Siri entegrasyonu geldi. Dahası da var…

Bir süreden beridir dünyanın gündeminden düşmeyen yapay zeka uygulaması ChatGPT için önemli bir gelişme yaşandı. Geliştirici firma olan OpenAI, ChatGPT iOS uygulamasını hem iPhone hem de iPad için güncelledi. Güncelleme, Siri ve kısayollar entegrasyonu getirirken, iPad cephesinde ise yeni optimizasyonlarla birlikte tam ekran modu getirildi.

Uygulama, sesli asistan Siri ile derin entegrasyona sahip olacak. Kullanıcı artık Siri’den ChatGPT uygulamasını açmasını isteyebilir, ayrıca bunun için hızlı komutlar (kısayollar) oluşturabilecek.

Ayrıca uygulama iPad için optimize edildi ve kullanıcı dostu bir arayüz ile uygulamayı tam ekranda çalıştırmak mümkün hale geldi. Diğer bir yeni özellik de, ChatGPT uygulama arayüzündeki mesajları cihazdaki diğer uygulamalara sürükleyip bırakabilmeniz oldu.

ChatGPT’nin iOS uygulaması ilk olarak mart ortasında ABD’de kullanıma sunuldu ve ardından dünya çapında 40’tan fazla ülkeye yayıldı.

ChatGPT uygulamasının kullanımı ücretsizdir, ancak ChatGPT Plus hizmetinin aylık maliyeti 19,99 $. Aynı fiyat web versiyonunda da sunulmaktadır. ChatGPT Plus, yüksek talepte bile kullanılabilirlik, daha hızlı yanıt süreleri ve GPT-4, internet erişim modu ve eklentiler gibi yeni özelliklere öncelikli erişim sağlar. Ayrıca ChatGPT uygulamasını kullanabilmeniz için bir OpenAI hesabı gerekiyor.

ChatGPT’nin iOS uygulaması ülkemizde indirilebilir durumda. App Store‘u ziyaret ederek uygulamayı iPhone ya da iPad tabletinize indirebilirsiniz. Android uygulamasının ise henüz olmadığını belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu