Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Mate X2 Harmony OS Güncellemesinden Sonra Uçak Gibi Oldu!

Katlanabilir akıllı telefon modeli Huawei Mate X2  Harmony OS güncellemesinden sonra daha iyi performans sergilemeye başladı.

Önümüzdeki süreç içerisinde lansman bombardımanına hazırlanan Huawei teknoloji dünyasını heyecanlandırmaya devam ediyor. Birbirinden farklı ürünlerini Mayıs – Haziran ayları arasında tanıtacak olan ünlü teknoloji şirketi geçtiğimiz günlerde Android’e de el salladı. Kendi işletim sistemi olan Harmony OS’u duyuran ve yavaş yavaş telefon modellerine getirmeye başlayan şirket ilk geri bildirimler de oldukça olumlu dönüşler alıyor. Şirketin katlanabilir akıllı telefonu olan Huawei Mate X2 Harmony OS güncellemesinden sonra adeta uçak gibi oldu ve daha iyi performans sergilemeye başladı.

Android’den daha sorunsuz çalışan Harmony OS geçtiğimiz günler de halka açılmış ve 2.0 sürüm olarak test edilmeye başlanmıştı. Şirketin katlanabilir telefon modeli olan Huawei Mate X2 üzerinde de kullanılan yeni işletim sistemi cihazı hızlandırdığı gibi daha da kararlı bir hale getirdi.

"<yoastmark

Huawei Mate X2 Harmony OS İle Adeta Yeniden Doğdu

Android 11 tabanlı EMUI 11’den Harmony OS’a geçecek olan Huawei şirketi yeni işletim sistemi ile telefonları adeta baştan aşağı değiştirecek. Özellikle telefonları daha kararlı ve daha hızlı bir hale getirecek olan bu güncelleme test aşamasında olarak yayınlandı. Tam sürüme ne zaman geçirileceği bilinmeyen güncellemenin ilk izlenimleri oldukça olumlu bir şekilde karşımıza çıktı. Weibo üzerinde bir kullanıcı cihazına yeni işletim sistemini yüklediğini ve cihazının performansının daha iyi anlamda arttığını belirtti. Kullanıcı cihaz üzerinde Honor of Kings ve Peace Elite gibi iki popüler oyunu oynayarak cihazını test etti. EMUI 11’den daha iyi bir performans sergilediği ifade edilen güncelleme cihazın daha akıcı çalışmasını sağladı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu