Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSSamsungTeknolojiVideo İncelemeler

Android Telefonlar Neden Değer Kaybediyor?

Akıllı telefon pazarında gerçek anlamda 5 adet işletim sistemi bulunuyor. Android, iOS, Windows Phone, Black Berry ve Tizen işletim sistemleri telefonlara güç verirken bu işletim sistemleri telefonların değerine de ciddi anlamda katkı veriyor. Bu durumun aslında en güzel açıklaması sanırız Lumia 1020‘dir. Lumia 1020, 41 megapiksel oldukça özel kamerası ile öne çıkan bir telefondu. O telefon zamanında Android işletim sistemi ile pazara sunulabilmiş olsaydı sanırız bugün Nokia tek başına yoluna devam ediyordu. Peki bu yoruma rağmen Android Telefonlar Neden Değer Kaybediyor?

Android Telefonlar Neden Değer Kaybediyor
Android Telefonlar Neden Değer Kaybediyor

Android Telefonlar Neden Değer Kaybediyor

İşletim sistemleri markaların yeni ürünlerini başarıyla piyasaya sunabilmesinin en önemli kriteridir. Tizen sadece Samsung tarafından kullanılırken Android ekosistemine en büyük alternatif olarak görülüyor. BlackBerry OS ise güncellenmeyen ve eski telefonlarda kala bir işletim sistemi. Windows Phone ise tüm akıllı telefon pazarında yüzde 1 bile bir yer kaplamıyor. iOS ise her geçen dönemde kullanım oranını belli bölgelerde artırırken Android işletim sisteminin güncelleme sorunlarıyla uğraştığını biliyoruz. İki yıl önce satın alınan bir amiral gemisinin ne zaman güncelleme alacağını bilmemek kullanıcıların kafasında büyük soru işaretleri doğmasına sebep oluyor.

Dilerseniz bu konuda sizler için hazırladığımız videoyu beğeninize sunalım. Şimdi dilerseniz Android Telefonlar Neden Değer Kaybediyor buna yakında bakalım ve durumu enine boyuna tartışalım. Yorumlarınızı videonun altına eklemenizi şiddetle rica ediyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu