Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 serisi S-Pen ile gelecek; ama herkese değil….

2021’in Şubat ayında piyasaya sürülmesi beklenen  Galaxy S21 serisi S-Pen ile donatılacak; ancak bir şart ile…

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni amiral gemileri Galaxy S21 serisi için kolları sıvamaya başladı. Cihazlar hakkında çeşitli bilgilere zaten sahibiz. Örneğin pil kapasitesi ve kamera özellikleri gibi temel özellikleri az çok biliyoruz. Ancak herkesin kafasında tek bir soru var. Ne mi? Tabii ki de S-Pen özelliği. Son zamanlarda yabancı basında da pek çok gündeme düşen bu özellik, şirketin S ve Fold serisine odaklanarak Note ailesini bitireceğini işaret ediyor. En azından Fold serisi olmasa da Galaxy S21 serisinin bir S-Pen kalemine sahip olması çok yüksek bir ihtimal gibi duruyor. Hatta bazı sızıntılarda bunu doğruluyor.

Bildiğiniz üzere Samsung, Note serisini S serisine nazaran daha gelişmiş özellikler ile piyasaya sürüyor. Ancak bu yıl işler değişecek. Raporlara göre Koreli üretici, S21 serisinde de SPen özelliğine yer vererek Note ailesinin fişini çekecek gibi. Her şey iyi hoş fakat ortada büyük bir eyyam kokusu var. Yabancı basında çıkan haberlere göre Galaxy S21 serisinde bulunması beklenen S-Pen özelliği, bütün modellerde olmayacak. Yani bunu sadece ilgilenen tüketiciler, bedelini ödemesi karşılığında alabilecekler.

Şu anda S21 serisi hakkında bildiklerimiz bu kadar. Ancak Samung’un Note serisini bitirip bitirmeyeceğini açıkçası bizlerde merak ediyoruz. Bekleyip görelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu