Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 9 Pro Şarj Olma Süreleri Yok Artık Dedirtti!

OnePlus 9 Pro tanıtım tarihi yaklaştıkça telefon hakkında daha özel bilgiler geliyor. Son olarak OnePlus9 Pro’nun şarj süresi belli oldu.

OnePlus 9 Pro satın almayı düşünüyorsanız telefon kamerasının yanında şarj olma süreleriyle de sizi etkileyecek. Bu detaylara geçmeden önce telefonda 4.500 mAh büyüklüğünde bir pil yer alacağını hatırlatalım. İlk olarak kablolu şarjdan söze başlayalım.

OnePlus 9 Pro Işık Hızında Şarj Olacak

Telefonda 65 watt hızlı şarj desteği yer alıyor ki paylaşılan görsele bakılırsa 4.500 mAh büyüklüğündeki pil bu hızlı şarj desteğiyle sadece 29 dakikada %100 tam dolum seviyesine erişecek. OnePlus 8T modelinde de yine 65 watt hızlı şarj desteğine sahip 4.500 mAh büyüklüğünde pil bulunuyordu. Fakat bu pilin tam dolum seviyesine erişmesi 39 dakika sürüyordu. Bakıldığı zaman şarj olma süresinde %25’lik bir hızlanma söz konusu.

OnePlus9 Pro’da buna ek olarak 50 watt kablosuz hızlı şarj desteği olacak. Hatta OnePlus bu nedenle telefona özel bir kablosuz şarj standı duyurusu da gerçekleştirecek. Yine gelen bilgiler bu standın bazı ülkelerde telefonun yanında hediye edileceği. Paylaşılan bir başka görselde ise OnePlus9 Pro’nun pili 50 watt kablosuz şarj desteği sayesinde sadece 43 dakikada şarj olacak. Süre etkileyici zira halihazırda birçok amiral gemi telefonun kablolu şarj olma süreleri bile daha uzun.

OnePlus 9 serisi telefonlar 23 Mart tarihinde gerçekleşecek bir etkinlikte görücüye çıkacaklar. OnePlus’ın etkinlikteki sürpriz modeli ise OnePlus 9R modeli olacak. ilk gelen bilgiler telefonun donanım tarafında belli kırpılmaların yapılacağı uygun fiyatlı bir amiral gemi telefon olacağı yönünde. Ek olarak Hasselblad tarafında geliştirilen kamera paketinin neler sunacağı da büyük merak uyandırıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu