Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S22 Ultra Yıldız Gibi Parlayacak

Samsung’un yeni canavarı Galaxy S22 Ultra hakkında bilgiler gelmeye başladı. Telefon ekranı ile resmen yıldız gibi parlayacak.

Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung, Şubat ayında karşımıza Galaxy S22 ailesi ile çıkacak. Serinin tepe modelleri olacak olan Galaxy S22 Ultra ve Plus için bugün ortaya ilginç iddialar atıldı. Sammobile’ın iddiasına göre bu iki model şimdiye kadar akıllı telefonlarda görülmeyen parlaklık değerlerine ulaşacak.

Galaxy S22 Ultra parlaklık konusunda zirveye oynayacak

6.1 inçlik Galaxy S22’nin AMOLED panel parlaklığı, Galaxy S21 ile aynı olacak. Standart ve tepe değeri sırasıyla 1000 ve 1300 cd/m2 civarına çıkacak. Ancak Galaxy S22 + ve S22 Ultra, aynı özelliklere sahip farklı köşegenlere sahip daha modern ekranlar ile gelecek. Ancak parlaklık daha fazla olacak.

Aktarılan bilgilere göre; Galaxy S22+ ve S22 Ultra’daki AMOLED’in standart parlaklık seviyesi 1200 cd/m2‘e ulaşabiliyor. Bu iki modelin ekranının tepe parlaklığı ise 1750cd/m2‘e çıkacak. Bilmeyenleriniz için pik parlaklık, ekran otomatik modda açıldığında elde edilebilecek en yüksek parlaklık seviyesi anlamına gelir. Genellikle açık havada çok parlak ışıkta, tepe parlaklık otomatik olarak etkinleştirilir. Standart Parlaklık Seviyesi, manuel modda ekranın maksimum parlaklığıdır.

Dün, İngiliz online satış mağazası Mobile Fun, Samsung Galaxy S22, S22 + ve S22 Ultra‘nın maketlerini gösteren yeni fotoğraflar yayınladı. Aşağıdaki görselde solda yer alan modelin Ultra’ya ait olduğunu belirtelim. Tasarımdaki en büyük değişiklik kamera çerçevesinin olmaması olacak.

Galaxy S22 Ultra

Tasarımsal açıdan büyük yenilikler ile gelmeyecek olan yeni seri asıl farkını donanım ve ekranda belli edecek gibi görünüyor. Snapdragon 8 Gen 1 ve bazı bölgelerde Exynos 2200 yonga setinden gücünü alacak olan bu seri, kamera tarafında hem donanımsal hem de yazılımsal iyileştirmeler ile gelecek. Fiyat açısından Samsung’un geçtiğimiz yıllardaki gibi bir politika izlemesi bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu