Güncel Teknoloji HaberleriOyun HaberleriPlayStationSonyTeknoloji

PlayStation 5 God of War 2 ile gelecek! İlk görsel yayınlandı

Bir süredir haberlerini ve sızıntılarını paylaştığımız PlayStation 5 God of War 2 oyunu ile birlikte gelecek gibi görünüyor. Şimdi Microsoft düşünsün…

Akıllı telefon azarında yüzü bir türlü gülemeyen Sony‘nin yüzü kamera sensörleri ve oyun konsolu tarafında ise ağzı resmen kulaklarında. 5 Şubat tarihinde Sony bir lansman yapacağını duyurdu. Bu lansman herkesin bildiği üzere PlayStation 5 lansmanı olacak. Yeni oyun konsolunun ilk görselini ve detaylarını sizlerle zaman içinde paylaştık.

Yeni oyun konsolu ile ilgili beklentiler çok ama çok büyük. Bunun en büyük sebebi ise ilk PlayStation alma sebebimiz olan God of War oyununun yeni versiyonunun yeni nesil PlayStation ile gelecek olması. Bir süredir oyun siteleri God of War 2 ile ilgili bilgiler sızdırıyor ve bugün de oyunun içinden ilk görsel sızdırıldı.

Sony 5 Şubat tarihinde Santa Monica Studio ile birlikte yeni nesil God of War 2 ve PlayStation 5 tanıtımı yapacak. Burada Sony’nin büyük bir avantajı var. Zira Microsoft‘un yeni oyun konsolu XBox Series X için oyunların 2021 yılında hazır olacağı belirtilirken Sony’nin God of War ve Uncharted gibi konsola özel oyunlar ile oyuncuları kendi ekosistemine çekeceğini düşünüyoruz.

Oyunun ismi konusunda God of War 2 ise kesinleşmiş bir bilgi değil. Japonya’da bazı oyun medyası yeni oyunun isminin farklı olacağını da yazıyor. ..

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu