Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Bomba gelişme! Samsung dört kameralı telefon hazırlıyor

Huawei P9/P9 Plus ve LG G5 ile birlikte çift arka kullanımı telefonlarda yaygınlaşmaya başladı. Halihazırda birçok üretici orta ve üst segmentte çift arka kamera paketi kullanıyor. Huawei P20 Pro ise bir ilki gerçekleştirip üç arka kameraya geçiş yaptı. Huawei bu anlamda çıtayı önemli bir noktaya yükseltmekle kalmadı, yakın zamanda tanıtılacak Mate 20 modellerde çok daha iddialı bir kamera kurulumuna yer verecek. Ayrıca bu ay içerisinde tanıtılması beklenen LG V40’ta da üçlü arka kamera kullanılması bekleniyor. Tüm bu gelişmeler yaşanırken bomba bir iddia gündemde düştü. Gelen haberlere bakılırsa Samsung dört kameralı telefon hazırlığında.

Samsung dört kameralı telefon hazırlığında!

Konuya ilişkin bilgilendirme Samsung haberlerinde güvenilir bir kaynak olan Ice Universe isimli Twitter kullanıcısından geldi. Takipçilerin ikisi arkada ikisi önde mi sorusuna, kaynaktan tümü arkada yanıtı gelmesi açıkçası bizi şaşırttı.

Samsung dört kameralı telefon
Samsung dört kameralı telefon

Samsung’un halihazırda üç arka kameralı telefonu bulunmazken, dörtlü arka kameraya geçiş yapacak olması nasıl bir rekabet ortamı oluşturacak bekleyip göreceğiz.

Bilgi kaynağı daha sonraki tweet’lerinde söz konusu dört kameralı telefonun 2018’de tanıtılacağını iddia ediyor. Bu saatten sonra Galaxy S ve Note serisi bir telefon beklenmiyor. Son çeyrekte yeni bir Galaxy A serisi telefon görebiliriz. Kim bilir Galaxy A9 2019 belki de dünyada bir ilgi gerçekleştirecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu