Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Z Fold 3 Ekran Altı Kamera Kullanıyor İddiası!

Katlanabilir ekranlı Samsung Galaxy Z Fold 3 modeli hakkında her gün yeni bilgiler ediniyoruz. İddialar ekran altı kamera kullandığı yönünde!

Samsung tarafının yeni amiral gemisi cihazı hakkında her geçen yün yeni bilgiler görüyoruz. Galaxy Z Fold 3 modelinin en başta bataryası hakkında sızıntılarla karşılaşmıştık. Daha sonra S Pen ile alakalı bazı sızıntılar elimize ulaştı. Şimdi de cihazın 3C sertifikası alırken ki görüntüleri ortaya çıktı ve EP-TA800 model numaralı cihazın hızlı şarj özelliği belli oldu. Üstelik ortalarda dönen iddiaya göre cihaz ekran altı kamerası kullanıyor! İşte detaylar…

Galaxy Z Fold 3 25W Hızlı Şarj, Snapdragon 888 ve Ekran Altı Kamerayla Geliyor!  

Samsung yeni amiral gemisi hakkında ser verip sır vermiyor. Ortalıkta iddialardan başka gelişmeleri görmek çok güç. Yine de bugün elimize geçen bilgilere göre cihaz 3C sertifikası alırken görüntülendi. Burada ortaya çıkan bilgilere göre cihazımız 25W hızlı şarj gücünde bir adaptörle birlikte geliyor. Bu değerin yalnızca adaptör için olduğunu söylemek gerekir. Yani cihaz daha yüksek hızlı şarj değerlerini destekliyor olabilir.

Galaxy Z Fold 3 3c

Daha önceki sızıntılar doğrultusunda cihazın 2 farklı pil ile birlikte toplam 4,275mAh (2,215mAh + 2,060mAh) boyutunda bir bataryası olduğunu öğrenmiştik. Bununla birlikte cihazın boyutunda da bir değişim olduğu bilgisi elimize geçti. Katlanan dış ekranın boyutu 6,23-inç boyutundan 5,4-inç boyutuna düşürülmüş ve iç ekran boyutu ise toplam 7,5-inç olmuş.

Su geçirmez olacağı ve S Pen desteği bulunacağı bilinen cihaz hakkında bazı yeni iddialar da dönmüyor değil. Bunlardan biri olan cihazın Snapdragon 888 kullanacağı iddiası epey bir ilgi odağı oldu. Bir diğer iddia ise cihazın ekran altı kamera kullanacak olduğu. Bunların yalnızca iddia olduğunu ve gerçeklerin zaman içerisinde belli olacağını söylemek gerek. Yine de bu bilgiler bizleri heyecanlandırmıyor değil. Umarız Samsung, kullanıcılarının hayallerini suya düşürmez!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu