Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuMobiroller

Meizu Flyme OS 8 çıkış tarihi tarihi belli oldu

Meizu Flyme OS 8 sürümünün çıkış tarihi belli oldu. Son yayınlanan görsel pek de beklenmeyen yeni sürümün ağustos ayında tanıtılacağına işaret ediyor.

Pek de beklenmeyen dedik, zira Meizu hem Android güvenlik hem de Flyme güncellemeleri noktasında kullanıcıları çileden çıkarmış durumda. Şirketin resmi forumlarında güncelleme alamama hakkında noktasında şikayet içeren tonlarca konu açılmış durumda. Daha da kötüsü yetkililerden kullanıcılara konu hakkında herhangi bir bilgilendirme yapılmıyor.

Meizu Flyme OS 8 çıkış tarihi

Meizu sanki bunların hiçbiri yaşanmıyormuş gibi, hatta birçok telefon hala Flyme 7.3 güncellemesini beklerken, Flyme OS8’in tanıtım tarihini açıkladı. Yayınlanan bir postere göre yeni Flyme sürümü 18 Ağustos tarihinde tanıtılacak.

Android 9 Pie tabanlı olacak yeni sürümün neler getirdiği henüz bilinmezken, 2018 ve 2019 model telefonların Flyme 8’e yükseltileceği iddia ediliyor. Tabii bunun için uzun süre beklemek zorunda kalacaksınız.

Şu ana kadar hep Flyme OS güncellemelerine değindik, Meizu’nun zaten güncelleme politikasında telefonların Android sürüm numarasını değiştiren bir güncellemeye rastlamak pek mümkün değil.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu