Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuawei

Huawei P60 Serisi İçin 5G Kılıf Tanıtıldı

Huawei P60 serisi için de beklendiği gibi 5G desteği sunacak kılıflar tanıtıldı. Bu kılıf, P60 serisine olan ilgiyi daha artıracaktır.

Huawei P60 serisi modeller beklendiği gibi 5G desteğinden yoksun bir şekilde çıkış yaptı. Telefonlar geçtiğimiz gün Çin’de satışa sunuldu ve gelen bilgiler P60 serisinin kısa süre içerisinde tüm platformlarda tükendiği yönünde. Buradan Çinli kullanıcıların 5G desteğinin olmayışını pek de dert etmediğini söyleyebiliriz.

Huawei, malumunuz 2019 yılından bu yana devam eden ambargolar nedeniyle telefonlarında dahili 5G desteğine yer veremiyor. Nitekim P60 serisinde 5G desteğinden yoksun Snapdragon 8 Gen 1 ve Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcilerine yer verildi.

Huawei, duyuru sonrasında P60 serisine 5G desteği sunacak kılıflar için tüketicileri çok fazla bekletmedi. P60 ve P60 Pro’ya 5G desteği sağlayacak olan özel kılıf, Çinli elektronik üreticisi Soyealink tarafından tanıtıldı. P60 serisi için geliştirilen 5G kılıf, metal gri renge sahip olup, basit, çok yönlü, sağlam, güvenilir ve uzun ömürlü PU malzemeden yapılmıştır.

Kılıf, güçlü iletişim için çift modlu 5G SA ve NSA frekans bantları sunar. Kılıf telefona takıldıktan sonra ekran üzerinde 5G yönetim seçenekleri yüklenecektir. 5G kılıfı P60 ve P60 Pro akıllı telefonlarda kullanmak için kullanıcının yeni bir yazılım sürümü yüklemesi gerekiyor. Ayrıca bir operatör üzerinden etkin bir eSIM bağlantısına ihtiyacı olacak.

Yüksek kaliteli malzemeden yapılan kılıf, her iki modelde 88W süper hızlı şarj özelliğini destekliyor. P60 serisi için geliştirilen 5G kılıfların ağırlığı ise 53.5 gram.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu