Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO 1 Nisan Şakası ile Karşımızda! Ollie Her Eve Girecek!

Çinli teknoloji devi OPPO 1 Nisan Şakası ile karşımıza çıktı. Ollie adı verilen yeni ürün keşke gerçek olsa dedirten türden. İşte detaylar.

1 Nisan’ın gelmesi ile firmalar şakalarına başladı. Bu furyaya Çinli teknoloji devi de dahil oldu. OPPO 1 Nisan Şakası ile yüzleri güldürmeyi başardı. OPPO’nun maskotu olan Ollie için yeni bir ürün duyuran firma, sanal bebeklere de göndermede bulunuyor. Oldukça ustalık ile hazırlanan bu şaka maksatlı ürün keşke gerçek olsa diyoruz.

Ürünün açıklamasında; “OPPO Gotcha’nın yapabileceklerine benzer bir etkileşimi hiç yaşamadınız. Sanal Ollie’nizi büyütmek, beslemek, giydirmek ve oynamak için Oyun Modu’nu açın! Müziğinizi seviyorsa, en sevdiğiniz şarkılarla dans ettiğini bile görebilirsiniz. Diğer OPPO Gotcha arkadaşlarını birlikte çalmaya ve sevinci paylaşmaya davet edin.” ifadeleri yer alıyor. Sanal bebek şeklindeki bu ürünün Nisan şakasından öteye geçmesi durumunda OPPO fanları tarafından kapış kapış alınacağını düşünüyoruz.

1 Nisan şaka ürünü Çinli teknoloji devi; OPPO Gotcha nasıl hissettiğinizi algılar ve yüz ifadesini ruh halinize göre ayarlar. Mutlu, heyecanlı, üzgün ve daha fazlasını yaşayın. Başkalarına çarpıcı retro tarzda nasıl hissettiğinizi gösterin.

Bu ürün inanılmaz bir 1422Hz’de iletim yapıyor. Daha basit zamanlar hakkında hayal mi kuruyorsunuz? OPPO Gotcha’nın geçmişten gelen bir patlama olan görselleri ile grafikleri tamamen farklı bir ışıkta görün.

Küçük boyutuna meydan okuyan güçlü ses. Lo-fi görünümüne aldanmayın. OPPO Gotcha, on bire kadar çıkan stereo hoparlörlerle donatılmıştır.” şeklinde tanımlıyor.

Keşke gerçek olsa diyeceğiniz olan bu şaka ürününün tanıtımını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu