Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Note 20 gizemli yeşil rengiyle birlikte sızdırıldı!!!

Samsung’un yaklaşan Galaxy Note 20 serisi her geçen gün farklı sızıntılar ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bugünde cihazın Mistik yeşili rengi sızdırıldı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 5 Ağustos’ta tanıtacağı  Galaxy Note 20 serisi için artık gün saymaya başladı. Cihazların tanıtım tarihinin yaklaşması ile birlikte sızıntıları da bir o kadar artmaya başladı. Bugün, tanınmış bir kişi olarak bilinen Evan Blass, Galaxy Note 20′nin Mistik Yeşil rengi ile geleceğini paylaştığı bir resim ile ortaya koydu; Hatırlarsınız bu kişi, geçtiğimiz haftalarda cihazın Mistik Bronz (Mistik Gri) rengi ile geleceğini de takipçileri ile paylaşmıştı.

Galaxy-Note-20

Daha önceki haberlere göre Galaxy Note 20, 60Hz yenileme hızını destekleyen düz bir ekran ile karşımıza çıkacak. Buna ek olarak serinin en iyilerinden olan Note 20 Ultra‘da,  Corning’in 7. nesil Gorilla Glass koruması ile donatılacak.

Başka bir detaya geçecek olursak Note 20 serisi, metal çerçeve ve  plastik bir arka kapak ile karşımıza çıkacak. Bunun yanı sıra serideki her telefon, 5G / LTE ağlarını da destekleyecek. Depolama olarak Samsung, hafızayı yükseltmenize izin vermeyecek; Yani microSD kart ile hafızanızı arttıramayacaksınız.

Kamera özelliklerine değinecek olursak Note  20, üçlü bir yapılandırma ile gelecek. Bunlardan ana kamera 64 megapiksellik bir çözünürlüğe sahip olurken, geniş açı ve ikincil kamera ise 12 megapiksellik bir lense sahip olacak. Ön tarafta ise  0.22 μm piksel boyutuna ve f / 2.2 diyafram açıklığına sahip 10 megapiksellik bir selfie kamerası yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu