Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone’un Kamerasına Takla Açtıran Uygulama: Obscura 3

iPhone’un ana kamera uygulamasından kat ve kat daha fazla seçenek sunan Obscura 3 yayınlandı. Bu uygulama kameraya takla attırıyor.

Halide’den sonra en iyi alternatif iPhone kamera uygulaması Obscura 3, dikkat çeken kamera özellikleri ve çeşitli fotoğrafçılık araçlarına erişimi kolaylaştırmayı amaçlayan elden geçirilmiş bir tasarımla piyasaya sürüldü. Yeni tasarlanan arayüzde gerçek bir DSLR kullanmaya en yakın hissi veren, dokunsal geri bildirime sahip tamamen jest tabanlı bir kontrol sistemi yer alıyor. iPhone’un kamerasına resmen takla attırıyor diyebiliriz.

Obscura 3 neler sunuyor?

Önceki sürümlerde olduğu gibi, Obscura 3, kullanıcıların diğerlerinin yanı sıra RAW, HEIC, JPEG, Canlı Fotoğraf ve Portre tarzı modlar gibi bir dizi formatta çekim yapmasına izin veriyor. Yeni uygulama, Pro, Pro Photo, Depth, Live Photo ve Video modlarıyla Apple’ın en yeni kamera donanımı üzerine inşa ediliyor. Varsayılan Pro Fotoğraf Modu, aynı anda yalnızca tek bir kamera kullanıyor. Bu mod odak, beyaz dengesi, deklanşör hızı ve ISO’nun manuel kontrolünü sağlıyor.

Pro Modu, daha fazla manuel kontrol pahasına lensler arasında hızlı yakınlaştırma ile “iPhone”un ikili veya üçlü kamera sistemini kullanır. Obscura kamera özellikleri ayrıca flaş kontrolü, ızgaralar, deklanşör süresi ve su terazisi sağlarken, geliştirilmiş özel bir kitaplık tarayıcısı işaretli ve yıldızlı gibi önceden oluşturulmuş albümleri içeriyor ve kullanıcıların filtreler uygulamasına ve kolayca düzenlemesine, paylaşmasına, kopyalamasına, favori yapmasına olanak tanıyor.

Obscura 3

Uygulama ayrıca üç tema, birkaç uygulama simgesi seçeneği, açık ve koyu modlar ve ‌iPhone‌’unuzun deklanşörünü uzaktan tetikleyebilen eşlik eden bir Apple Watch uygulamasına da sahip. iPhone 11’de yaptığımız testlerde özellikle derinlik efektinin ana kamera uygulamasından daha iyi uygulandığını söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu