Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei P30 ve P30 Pro resmi görüntüleri karşınızda!

2018’yi geride bırakmak üzereyiz, gözler yeni yılda tanıtılacak amiral gemi telefonlarda. Bu noktada yılın ilk çeyreğinde karşımıza çıkacak üst segment telefonlar sızdırılmaya başlandı. Son olarak Huawei P30 ve P30 Pro cephesinden detaylı görüntüler geldi.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Huawei P30 ve P30 Pro karşınızda!

Ünlü aksesuar satıcısı Olixar tarafından P30 ve P30 Pro için satışa sunulacak kılıflar gün yüzüne çıktı. Her iki telefon beklendiği gibi su damlası şeklinde çentiğe sahip olacak.

Nova 4’te ekrana gömülü kamera tercihini kullanan Huawei, P30 serisinde daha küçük bir çentikle yoluna devam edecek. Benzer çentik malumunuz Mate 20 modelinde de yer aldı. Görünüşe bakılırsa Huawei’in ekran tedarikçileri henüz ekrana gömülü AMOLED ekran üretimini gerçekleştirebilmiş değil.

İki telefon arasındaki önemli fark bir kez daha kamera tarafında yaşanacak. Huawei P30 Pro’da dört arka kamera yer alacak. Bu kameralar büyük iki adet LED flaş ve yardımcı sensörler tarafından desteklenecek. Huawei P30’da da benzer büyüklükte kamera boşluğu göze çarpıyor, ancak bu boşluğa LED flaş da yerleştirilecek. Hauwei’in yeni amiral gemi telefonları hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Size tasarım nasıl görünüyor?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu