Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeEMUIGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

EMUI 11 sızdırıldı!!! Hem de bakın neyin içinde ortaya çıktı..

Bir süredir EMUI 10 güncellemeleriyle uğraşan Huawei, bugün uygulama mağazasında EMUI 11 ile ilgili bazı bilgiler sızdırdı.

Çinli teknoloji devi Huawei bildiğiniz üzere geçtiğimiz Mart ayında,  P40 serisini  duyurdu. Şirket bu cihazına ek olarak bir de kendi güncellediği arayüzü EMUI 10.1‘i de tanıttı ve bu telefon ile beraber kullanıma sundu. EMUI 10, daha iyi bir yapay zeka ve geliştirilmiş fotoğrafçılık’la birlikte karşımıza çıktı. Ancak bugün sızdırılan bilgilere göre, şirket bir sonraki arayüzü EMUI 11 için de çalışmalara başlamış gibi görünüyor.

Huaewei, bugün yukarıda görmüş olduğunuz uygulama mağazasını güncelledi ve yenilikler kısmına da “EMUI 11 stilleri için optimizasyonlar” ifadesini ekledi. Bazı iddialara göre EMUI11, Google’ın Android 11 işletim sisteminin çok daha üzerinde olacak. Bununla birlikte kullanıcı arayüzü de çok sayıda yeni işlevlere sahip olacak ve hatta,  HMS’de tamamen bu yazılım içerisine entegre edilecek.  Bazı söylentilere göre EMUI 11‘in Huawei Mate 40 serisi ile gelmesi bekleniyor. Bu söylentilerden yola çıkacak olursak, Huawei‘de tıpkı Xiaomi’de olduğu gibi yeni arayüzünü kullanıcılarına erken bir zamanda ulaştırabilir.

Son olarak,  Huawei‘nin resmi web sitesine göre, şirket 2 Temmuz’da Suzhou’da bir kullanıcı konferansı düzenleyecek. Ayrıca bu konferansa ek olarak başka bir konferansın daha olacağı söyleniyor. Bizim tahminlerimize göre şirket düzenleyeceği bu  ikinci konferansında EMUI 11 arayüzünü tanıtabilir. Ancak yine de kesin bir şey söylememiz için henüz çok erken.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu