Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Fold 2 çentik konusunda daha mütevazi olacak! Bi’ yok edemediniz şu çentikleri!

Samsung’un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Fold 2 çentik konusunda daha mütevazi olacak. Çentik kalkmasa da nokta şeklinde olacak.

Samsung, 2019’un başlarında katlanabilir telefon furyasını başlatmıştı. Galaxy Fold ile başlayan bu macera maalesef ki basına gönderilen telefonların ekranlarının kırılması ile 2019 sonuna sarkmıştı. 2020’nin başında dikine katlanan Galaxy Z Flip‘i tanıtan firma, şimdi ise ise yeni modeli üzerinde çalışmalara başlamış durumda. Bugün gelen bilgilere göre Ağustos ayında tanıtılacak olan Galaxy Fold 2 çentik konusunda ilk modelden daha mütevazi olacak.

Ağustos’taki Galaxy Note 20 etkinliğinde sergilenecek olan bu model parmak kadar çentik ile gelmeyecek. Nokta çentik tasarımı ile gelecek olan telefon maalesef ki fiyat konusunda yine 1.500 dolar fiyat bandını aşacak. Koronavirüs salgını olmasaydı 200 dolarlık bir indirim yapacak olan Samsung, salgından aldığı zarardan dolayı bu modeli 100 dolar daha aşağıya yani 1.890 dolar satacak.

Galaxy Fold 2 çentik

Gücünü Qualcomm‘un yeni yonga seti olacak olan Snapdragon 865 Plus ve bazı bölgelerde ise Samsung Exynos 995 yonga setinden alacak olan bu modelde 12 GB RAM’e yer verilmesini bekliyoruz. Samsung bir sürpriz yapıp uzman olduğu bellek alanında yenilikler sunup 16 GB RAM bile kullanabilir.

Depolama konusunda 256 GB ve 512 GB dahili depolama birimi ile gelecek olan telefon, ekran konusunda da farkını ortaya koyacak. Bildiğiniz gibi ilk model açıldığında 7.3 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip oluyordu. Bu model ise açıldığında 7.7 inçlik bir deneyim sunacak.

Telefonun ekranı açıldığında 2213 x 1689 piksel çözünürlüğe ve katlandığında ise 2267 x 819 çözünürlüğe sahip olacak. Türkiye’de satışa sunulmayacağını düşündüğümüz bu model bakalım katlanabilir telefonların geleceği için önemli bir mihenk taşı olacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu