Bluetooth KulaklıkMotorolaTWS Kulaklık

Motorola, Moto Buds 600 ANC Kulaklıklarını Tanıttı

Motorolanın bu hafta CES 2023’te görücüye çıkaracağı fiyat performans Moto Buds 600 ANC kulaklarını tanıttı.

SGW Global, Moto Watch 600 ile birlikte Moto Buds 100 ANC kulaklıklarını duyurdu. Motorola markalı yeni kulaklıklar hızlı eşleştirmeyi destekliyor ve Snapdragon Sound çipi ile donatılmış. Motorolanın bu hafta CES 2023’te görücüye çıkaracağı ürünler arasında yeni Moto Buds 600 ANC’de bulunuyor.

Motorola’nın Motorola markalı akıllı saatler ve kulaklıklar için birçok lisans anlaşması bulunuyor. Buds 600 ANC, Motorola marka lisans sahibi SGW Global’in en son kulaklıklarından birisidir. Yeni kulaklıklar, sürükleyici bir ses deneyimi sunmak için Snapdragon Sound desteği ile birlikte geliyor.

Moto Buds 600

Buds 600 ANC görüşmeler esnasında daha fazla netlik ve kalite garanti iddia etmektedir. AptX uyarlamalı ve net ses yakalama teknolojilerini desteklemektedir. Bu teknolojiler genellikler arka plan gürültüsünü azaltmak için kullanılmaktadır. Ayrıca bu teknolojilerin yanında hibrit gürültü önleme özelliğinede sahip.

Bluetooth çok noktalı teknolojisi sayesinde kulaklıkların aynı anda iki cihaza birden bağlanmasına olanak sağlamaktadır. Ayrıca hızlı eşleştirme teknolojisi sayesinde cihazlar arasında sorunsuz ve süper hızlı eşleştirmeye de olanak sağlamaktadır. Buds 600 ANC’nin şarj kutusuyla birlikte toplam pil ömrü 26 saattir. Kulaklık alt modeline kıyasla 8 saat daha fazla pil ömrüne sahip.

Kulaklıklar hakkında diğer özelliklere bakmak gerekirse Buds 600 ANC’nin kutusu kablosuz şarjı desteklemektedir. Ayrıca dokunmatik kontrollere ve IPX5 suya dayanıklılık sertifikasına sahip. Google Asistan işlevselliğine ve mono moda sahiptir.

Moto Buds 600

İlginizi Çekebilir: OnePlus Buds Pro 2 Görüntülendi, Aynı Kulaklıklar Küçük Değişiklikler

Moto Buds 600 ANC €149.99 (~2992 Türk Lirası) fiyat etiketi ile listelenmeye başlandı. SGW Global kulaklıklar hakkında tüm teknik bilgileri henüz yayınlamadı. Moto Watch 100, CES 2023’te görücüye çıkacak başka bir Motorola cihazıdır. İki cihazında fiyat / performans cihazı olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu