Güncel Teknoloji HaberleriMicrosoftWindows

Windows 11 Yeni Sürümü Çok Faydalı Bir Özellik Sunacak

Windows 11 yeni sürümü ile çok işlevsel bir özellik sunulacak. MacOS tarafında çoktan sunulan bu özellik, gerçekten hayat kolaylaştırıcı.

Windows Insider programına en son eklenen, Android telefonunuzu veya tabletinizi web kamerası olarak kullanma yeteneğidir. Insider programının Windows 11 kullanıcıları artık video konferans oturumları sırasında herhangi bir Android 9.0 ve sonraki sürüme sahip telefon veya tableti web kamerası olarak kullanabilir. İşlerin yürümesi için mobil cihazınızda Windows Bağlantısı uygulamasının yüklü olması ve Microsoft’un 1.24012* veya daha yüksek bir sürümü olması gerekir.

Daha sonra Windows Insider programının bir parçası olduğunuzdan emin olmanız ve Ayarlar > Bluetooth ve cihazlar > Mobil cihazlar’a gidip “Cihazları yönet”i seçmeniz ve PC’nizin Android telefonunuza erişmesine izin vermeniz gerekir. Android telefonunuz veya tabletiniz kurulduktan sonra başarıyla bağlanılan bir bilgi istemi mesajı gösterilecek.

Microsoft ayrıca yeni Windows 11 sürümü ile kullanıcıların ön ve arka kameralar arasında geçiş yapabileceğini, efektler ekleyebileceğini ve film rulonuzdaki en son fotoğraflara doğrudan PC’nizden erişebileceğini de paylaşıyor. Microsoft, yeni Insider özelliklerinin kullanıma sunulduğunu paylaştı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu