Güncel Teknoloji HaberleriMediaMarktMobirollerTeknoloji

MediaMarkt Baharın Gelişini Fırsatlarla Kutluyor. İndirimler Başladı

Bugün başlayan indirim kampanyası ile MediaMarkt Baharın gelişini kutluyor. Peki hangi ürünlerde indirim var? Gelin birlikte bakalım…

Teknolojik ürün almanın adresi MediaMarkt Baharın gelişini yeni fırsatlar ile karşılıyor. Biz de teknoburada.net olarak MediaMarkt indirimlerini sizlerle paylaşarak kaliteyi uygun fiyata almanıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Akıllı telefonlardan, notebooklara, şarjlı dik süpürgelerden robot süpürgelere, buhar kazanlı ütülerden düzleştiricilere onlarca üründe kaçırılmaz fırsatlar 17 Mart- 22 Mart tarihlerinde  MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’ de teknoloji severleri bekliyor.

Biz de gözümüze çarpan ve hoşunuza gideceğini düşündüğümüz ürünlerdeki indirimleri sizlerle paylaşalım istiyoruz.

iPhone 11 64GB

Akıllı telefon alırken ikinci el değerini düşünen birçok kişinin iPhone aldığını görüyoruz. Son dönemde Android üreticileri de bu konuda ciddi gelişim gösterse de Apple ürünleri bu konuda daha avantajlı gibi görünüyor. Geçtiğimiz yılın en çok satan telefonu iPhone 11 bahar indirimleri sonrasında 7.599 TL seviyesine gelmiş bulunuyor. Bu aralar iPhone alacaksanız; iPhone 11 serisine de bir bakın deriz.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Robot Süpürge ve Paspas 

Son dönemde robot süpürgeler oldukça fazla ilgi görüyor. Zira bu ürünler siz evde yokken bile evinizi temizliyor ve eve geldiğinizde özellikle kuytu yerlerde oluşan tüm kirler bu ürünler tarafından süpürülüyor. Özellikler bebekli ailelerin ve evcil hayvan sahiplerinin kurtarıcısı olan bu ürünlerden en başarılılarından birisi olan Xiaomi Mi Robot bu kampanya dahilinde 2.899 TL’ye alıcılarını bekliyor. Bizimde kullandığımız bu ürünü sizlere de şiddetle tavsiye ediyoruz.

BOSCH BCS61113 Şarjlı Dik Süpürge

Madem temizlikten bahsediyoruz son dönemde oldukça popüler olan şarjlı dik süpürgeler tarafında da indirimli bir ürün önerelim. Bahar kampanyası dahilinde Bosch marka dik bir süpürge almak isterseniz bugün itibariyle fiyatın 1.899 TL olduğunu görebiliyoruz. Bu ürünlerin en güzel tarafı ise oldukça pratik bir şekilde kullanılabilmeleri ve kablosuz olduğundan dolayı da süpürge yaparken hareket alanınızı genişletebilmesi. İstediğiniz güç seviyesini de ürün üzerinden rahatlıkla ayarlayabiliyorsunuz. Örneğin halı süpürürken en yüksek güçte ama zeminde daha düşük güç ile bu ürünü kullanabilirsiniz.

PHILIPS GC362 Steam & Go Plus Buharlı Düzleştirici

Bu indirimlerden en dikkat çeken indirimlerden birisi de özellikle seyahat edenler için düşünülmüş hayat kurtaran bir ürün oluyor. Son dönemde elbiselerin üzerine tutularak ütü yapan buharlı ürünler görüyoruz. İşte PHILIPS GC362 Steam & Go Plus tam da ihtiyacınız olan bir ürün. Yapılan indirim sonrasında bugün itibariyle bu can kurtaran buharlı düzleştirici ütü 469 TL’den satışa sunulmuş durumda. Biz ürünü çok beğendik. Özellikle evden acilen toplantıya katılan kişilerin hızlı bir şekilde ütü yapabilmesinin de önünü açabilir… 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu