Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S21 Serisi Ağustos Güncellemesini Almaya Başladı

Samsung ağustos ayı güncellemesinin dağıtımını sürdürüyor. Güncelleme bu defa Galaxy S21 serisi için yayınlandı. Güncelleme neler getiriyor?

Üst düzey bir Samsung telefonunuz varsa muhtemelen en son güvenlik yamalarını herkesten önce almaya alışmışsınızdır. Daha önce de bahsettiğimiz gibi söz konusu güncelleme dağıtımı olduğunda Android ekosisteminde hiçbir üretici Samsung’un eline su dökemiyor. Hele ki aylık güncellemeler daha bir sonraki aya geçmeden yayınlanmakta. Bunu ağustos ayı güncellemesinde bir kez daha gördük. Galaxy S22 ve Galaxy S20 serisi derken güncelleme şimdi de Galaxy S21 serisi modellerle buluşmaya başladı.

Galaxy S21 Serisi İçin Yeni Güncelleme

Galaxy S22, S22+ ve S22 Ultra’ya sunulan S90xBXXU2AVG6 yapı numaralı güncellemenin OTA (şebeke) üzerinden dağıtımına başlandı. Ağustos ayı güvenlik düzeltme ekini taşıyan güncelleme 418.7 MB büyüklüğünde. Güncelleme ayrıntısına bakıldığında güvenlik düzeltmeleri ve kararlılık iyileştirmelerinden söz ediliyor. Ayrıca bazı sistem uygulamalarında değişiklik olabileceği belirtiliyor.

Güncelleme şu anda Avrupa’nın bazı bölgelerinde yayılmakta. Kademeli olarak dağıtımı sağlanan güncellemeyi dilerseniz Ayarlar menüsünden sorgulatabilirsiniz.

Galaxy S21, Galaxy S21 Plus ve Galaxy S21 Ultra geçen yıl ocak ayında Android 11 sürümüyle çıkış yaptı. Telefonlar için düzenli olarak aylık güncellemeler yayınlanırken, şu ana kadar Android 12 / One UI 4.1 serinin aldığı ilk büyük Android güncellemesi oldu. Samsung’un yeni güncelleme politikasına göre Galaxy S21 modellerinin önünde üç büyük güncelleme daha bulunuyor.

Qualcomm ve Samsung El Sıkıştığını Açıkladı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu