Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Tab A7 Lite Yeni Görüntülerle Sızdırıldı

Samsung’un bütçe dostu tabletlerinden olan Galaxy Tab A7 Lite yeni görüntü sızıntıları ile gündeme geldi. Resimler hoş görünüyor.

Haftalardır haberlerimizden eksik olmayan Güney Koreli Samsung bugün de gündeme geldi. Birbirinden farklı teknolojik ürünleri ile milyonları heyecanlandıran şirket yakında tabletleri ile gündeme gelecek. İki farklı bütçe dostu tablet modelini karşımıza çıkaracak olan şirket geçtiğimiz günler de bazı görüntüleri sızdırmıştı. Düşük bütçeli kullanıcılar için özel olarak geliştirilen iki farklı tablet modeli yakın da piyasadaki yerini alacak. Bugün de şirketin sıradaki tabletlerinden olan Galaxy Tab A7 Lite modelinin resimleri internete sızdırıldı.

Daha önce de haberlerimiz de yer alan Tab A7 Lite tablet modeli için geri sayım başladı. Defalarca kez Google Play Console listelerinde de sergilenen tablet için geri sayım devam ediyor. Milyonlarca kullanıcı yeni tablet modellerini beklerken bugün de yeni görüntüler internete sızdırıldı.

"<yoastmark

Galaxy Tab A7 Lite Görüntüleri Sızdırıldı

İki farklı renk seçeneği ile adından söz ettirecek olan tablet 8.7 inç LCD bir ekrana sahip. Bu ekranın 1340×800 piksel yoğunluğa sahip olduğu biliniyor. MediaTek MT8768 yonga setine sahip olacak olan tablet 3GB LPDDR3 RAM desteği ile karşımıza çıkacak. 32GB ve 64GB depolama seçeneklerine sahip olacak olan tablet de 8MP ana kamera sunulacak. Cihazın ön tarafında ise 2MP’lik kamera yer alacak. 5.100mAh bataryaya sahip olan tablet, 150 avro fiyat etiketi ile piyasadaki yerini alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu