Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

MIUI 13 Pürüzsüz Hale Geldi! En Android Arayüzü Bu!

Xiaomi’nin uzun bir süredir üzerinde çalıştığı arayüzü MIUI 13 amacına ulaştı. En pürüzsüz arayüz Xiaomi’ninki seçildi. İşte detaylar.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, bir süredir MIUI 13 arayüzü için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Xiaomi bu çalışmalarının meyvelerini toplamayı başladı. Master Lu benchmarkının geliştiricileri, en sorunsuz mobil arayüzlerin derecelendirmesinin bir sonraki sürümünü yayınladı. Bu yılın üç ayı boyunca yapılan testleri kapsıyor. Xiaomi’nin arayüzü en pürüzsüz arayüz seçildi. MIUI’nin en son sürümünde çok sayıda yenilik olmaması nedeniyle birçoğunun hayal kırıklığına uğramasına rağmen, yine de Xiaomi geliştiricileri yazılımı optimize etmek için çok iyi bir iş çıkardılar.

MIUI 13 en pürüzsüz arayüz seçildi

İlginç bir şekilde, ikinci sırada Xiaomi geliştiricilerinin dahil olduğu başka bir kabuk var. Black Shark oyun akıllı telefonlarında JOY UI 12.5 kullanılıyor. Üçüncülüğü ise RedMagic OS alıyor. Honor akıllı telefonlarından iyi bilinen Magic UI kabuğu yedinci sırada bulunuyor.

Realme’nin arayüzü Realme UI dördüncü ve OPPO’nun arayüzü ColorOS ise en pürüzsüz arayüzlerde beşinci sırada yer alıyor. Xiaomi’nin çok eleştirilen arayüzünün bir anda zirveye çıkması firmanın bu konuda ne kadar titiz davrandığını bizlere gösteriyor.

MIUI 13

Xiaomi’nin yeni arayüzü önümüzdeki dönem bir dizi Xiaomi, POCO ve Redmi modellerine gelecek. Güncelleme sürecini başarıyla yürüten firma, bu yıl Çin ile Global sürümlerin arasını da açmayarak yüzleri güldürmeyi başardı.

En İyi Xiaomi Telefonu Seçildi! Şok Olacaksınız!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu