Akıllı SaatAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Watch 3 Giderek Daha Çekici Hale Geliyor

Tanıtım tarihi yaklaşan OPPO Watch 3 daha hızlı şarj olacak ve ekran sürekli açık özelliğiyle geliyor. İşte son gelişmeler…

OPPO Watch 3 sadece birkaç gün uzağımızda. Çinli şirketin 10 Ağustos tarihinde resmiyet kazandıracağı akıllı saatin tasarım detaylarının ardından başlıca özellikleri hakkında da gelişmeler yaşanıyor. OPPO’nun üçüncü nesil saatinde tasarımı büyük ölçüde değiştirdiğini görüyoruz. OPPO sadece bununla kalmayıp Watch 3’ü her açıdan dopdolu bir saat yapacak.

OPPO Wathc 3 Daha Hızlı Şarj Olacak

Yeni bir rapora göre akıllı saat, Watch VOOC 3.0 hızlı şarj teknolojisini destekleyecek. OPPO’nun daha önceki iki akıllı saati de hızlı şarj noktasında kullanıcıların takdirini kazanan iki model oldu. Yeni nesil şarj teknolojisiyle bu süre daha da kısaltılacak. Şarj demişken OPPO Watch 3’ün Wear OS ile birlikte 5 güne kadar pil süresi sunduğu iddia ediliyor. RTOS moduna geçildiğinde ise bu sürenin 15 güne kadar uzayabileceği aktarılıyor. Pil süresi 3 güne dahi çıkarılsa önceki modellere göre büyük bir gelişme sağlanmış olacak.

OPPO Watch 3
Akıllı saatte yer alacak bir diğer özelliğin ekran sürekli açık işlevi olduğu bildiriliyor. Pil süresine olumsuz etkileri olsa da, kullanıcıların büyük bölümü artık kollarında taşıdıkları bu saatler ekran sürekli açık özelliğinin yer alması istiyor. OPPO görünüşe bakılırsa yeni nesil saat bu özelliği getirecek.  Çinli kaynakra göre akıllı saatte EKG özelliğinin de olacağı bildiriliyor.

OPPO Watch 3’te 1,91 inç büyüklüğünde LTPO AMOLED ekran yer alacak. Snapdragon W5 Gen 1 işlemcisinden güç alacak akıllı saatte ayrıca Apollo 4 Plus yardımcı işlemci birimi de kullanılacak. 50 metreye kadar su direnci, e-SIM özelliği, kan oksijen izleme, dahili GPS ve NFC akıllı saatin öne çıkan diğer özellikleri olacak.

ColorOS 13 Güncellemesi Dünyaya Açılıyor, Tarih Verildi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu