AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobil OyunlarMobirollerTeknoloji

PubG Mobile Lite Türk kullanıcılar ile buluştu! Hemen indirin

Geçtiğimiz aylarda tanıtılan PubG Mobile Lite Türkiye pazarında da kullanıcılar ile buluştu. Peki PubG Mobile Lite hangi telefonlar için?

Mobil oyunculuk son dönemde büyük bir hızla ilerliyor. PubG ise herkes tarafından oynana  bir oyun haline geldi. Her telefonda oynamak üzere dizayn edilen oyun düşük donanımlı telefonlarda daha iyi çalışsın diye de PubG Mobile Lite adıyla yeni bir versiyon ile karşımıza çıktı. PubG Mobile Lite Türkiye pazarında bugünden itibaren resmen kullanıma sunuldu ve telefonları güçlü donanım sahip olmayan kullanıcıların da daha keyifle bu oyunu oynamalarının önü açıldı.

400 MB büyüklüğündeki dosyayı indirdikten sonra 2GB RAM‘li telefonlar içinde oldukça akıcı bir deneyim sunan PubG Mobile Lite Unreal Engine 4 motoru ile karşımıza çıkıyor. Bu sayede ciddi bir FPS kazanımı ve performans artışı gözlemleniyor.

Her zaman her yerde ve her cihazda oynanması ana fikrini temel alan yeni sürüm için geliştiriciler, oyunun deneyiminden ödün vermeden herkese aynı deneyimi sunmak için düşük bellek miktarına sahip giriş seviyesi akıllı telefonları hedef aldılar.

PUBG MOBILE LITE, 60 oyuncu için hazırlanmış daha ufak bir haritaya sahip olacak, bu da PUBG oyun tarzını korurken 10 dakika sürerek daha dinamik karşılaşmalar ortaya çıkartacak. Yani 10 dakika içinde 60 oyuncu birbirini öldürmeye çalışacak. Anladığımız kadarıyla haritada da ufak bir küçülme olabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu