Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy A ve Galaxy J serisi daha iddialı bir hale geliyor

Samsung’un amiral gemi telefonlarda yer verdiği bazı özellikleri bir sonraki yıl orta segment telefonlara getirdiğine defalarca şahit olduk. Güney Kore’den gelen bir rapora bakılırsa Galaxy A ve Galaxy J serisi modeller sürpriz bir özelliğe daha sahip olacak.

Galaxy A ve Galaxy J kablosuz şarj özelliğine sahip olacak

Samsung’un orta segment akıllı telefon dünyasında pazar payını artırmak adına yeni bir süreç başlattığı ortada. Bu süreci üç arka kameralı Galaxy A7 2018 ile başlatan Samsung, ETNews sitesinin iddiasına göre kablosuz şarj özelliğini Galaxy A ve J serisi telefonlara getirerek bu kategoride daha iddialı bir noktaya gelmek istiyor.

Galaxy A ve Galaxy J kablosuz şarj özelliği
Galaxy A ve Galaxy J kablosuz şarj özelliği

Samsung halihazırda bu telefonlar için 20 $ seviyesinde fiyatlandırılacak bir kablosuz şarj standı hazırlıyor. Galaxy S ve Note serisi telefonlar için satışta olan en ucuz kablosuz şarj standı şu an 50 $ seviyesinde. Samsung bakıldığı zaman daha uygun fiyatlı olan telefonlar için daha ucuz bir şarj standı hazırlıyor. Sevindirici olan gelişme ise uygun fiyatlı kablosuz şarj standı, daha pahalı modellerde bulunan 9 watt’lık hızlı şarj teknolojisini destekleyecek.

Samsung’un özellikle Çin ve diğer Güney Asya ülkelerini hedefine alan yeni telefonlar hazırladığı gelen bilgiler arasında. Önümüzdeki hafta tanıtılacak 4 arka kameralı Galaxy A9S bu telefonlardan sadece biri olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu