Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme GT Neo 3 Bir İlke İmza Atacak

Realme’nin yeni canavarı Realme GT Neo 3 barındırdığı teknoloji ile dünyada bir ilke imza atacak. Çinli üretici 2022’ye damgasını vuracak.

realme bugün, şirketin yakında piyasaya sürülecek olan Realme GT Neo 3 telefonunda piyasaya sürülecek olan dünyanın en hızlı şarj teknolojisi olduğunu söylediği 150W UltraDart Charge teknolojisini tanıttı.

Realme GT Neo 3 150W şarjı ile prizleri yakacak

UltraDart Charge mimarisi, 5 dakikadan kısa sürede yüzde 50’ye kadar hızlı şarj için Multi Boost şarj pompalarını, şarj olurken telefonun sıcaklığını 43 derecenin altında tutmak için sıcaklık yönetim algoritmaları ve daha yüksek şarj akımına sahip bir akıllı telefonda endüstri lideri lityum pil kullanıyor.

Bu teknoloji 1000’in üzerinde tam şarj döngüsünde daha hızlı şarj sağlıyor ve yüzde 80 pil kapasitesini koruyor.

Realme GT Neo3 kısa süre önce Çin’de TENAA tarafından onaylandı ve 65W veya 80W Super Dart hızlı şarj özelliğine sahip olduğu söylenen 5000mAh pilli bir RMX3560 modelini ortaya çıkardı. Ancak bu duyurudan sonra telefonun 4500mAh pilli RMX3562 modelinin 150W’ı destekleyeceği ortaya çıktı diyebiliriz.

Realme GT Neo 3

realme GT Neo3 için yayınlanan teaser görüntüsü, OIS’li 50MP Matrix kamerayı onaylıyor. Telefonun Mart ayında Çin’de duyurulması bekleniyor. Avrupa pazarına Mart ayından sonra açılacak olan bu telefonun fiyatı ne kadar olacak bilinmiyor. Muhtemelen firma bu telefonu amiral gemisi olarak konumlandıracak. Snapdragon 8 Gen 1’den beslenecek olan telefon Android tarafında ilke imza atması ile çok ses getirecek gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu