Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Infinix Zero 5G, OPPO’yu Kıskandıran Tasarımıyla Gün Yüzüne Çıktı

Akıllı telefon sektöründe gelişmelerini hızla sürdüren Infinix, yeni Zero 5G akıllı telefonu ile gündemde. İşte yeni telefonun tasarımı.

Geçtiğimiz haftalarda Google Play Console veritabanında beliren Infinix Zero 5G, ünlü bir sızıntıcı tarafından render görüntüleri ile birlikte tekrardan ortaya çıkarıldı. Bizlere tasarıma dair izlenimler kazandıran render görüntüleri, akıllı telefonun nasıl olacağını da belirtmiş oluyor. Gelin bir göz atalım.

Infınix Zero 5G, Kıvrımlı Tasarımıyla Çok Dikkat Çekecek

Render görüntüleri, tasarımı yeşil renkte sergiliyor. Ek olarak cihazın, siyah, mavi ve kırmızı gibi başka renklerde olabileceği de tahmin ediliyor. Ek olarak, OPPO Find X3’e benzeyen kıvrımlı arka tasarımı ile dikkatleri üstüne topluyor. Arka panelde gördüğünüz üçlü kamera sistemi, 48 Megapiksel birincil kamera, telefoto lens ve ultra geniş açılı kameraları da barındırıyor. Ayrıca bir çift soğuk ve sıcak flaşı da görmek mümkün. Yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcı da güvenliği sağlayacak

Öne doğru geçtiğimizde akıllı telefon, Full HD+ çözünürlük sunan 120Hz ekran yenileme hızına sahip 6,7 inçlik Süper AMOLED panel ile birlikte gelebilir. Ayrıca delikli kamera tasarımının 16 Megapiksel lensi de taşıyacağını belirtelim.

Infinix Zero 5G

Donanım konusunda cihaz, fiyat/performans işlemcilerinin önde gelen modellerinden olan Dimensity 900 yonga setini taşıyacak. 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama da sisteme eşlik edecek. MicroSD kart desteği sunması beklenen telefon, 33W hızlı şarj desteği taşıyan 5.000 mAh pil ile desteklenecek.

Ocak 2022’de Hindistan’da piyasaya sürülmesi beklenen akıllı telefonun, şubat ayında dünyaya açılacağı da biliniyor. Ülkemiz pazarına giriş yapmasını temenni ettiğimiz telefonun fiyat bilgisi ne yazık ki mevcut değil. Fiyatının ne olacağını gelin forumumuzda tartışalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu