Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S20 FE ve Note 20 Serisi İçin Güncelleme Zamanı

Samsung, temmuz ayı güncellemesinin dağıtımını sürdürüyor. Galaxy S20 FE ve Note 20 serisi için güvenlik odaklı güncellemeler başladı.

Samsung her zaman olduğu gibi aylık güncellemeleri hızlı bir şekilde çok sayıda modelle buluşturmaya başladı. Galaxy S22 ve S21 serilerinin ardından sıra daha eski modellere geldi. SamMobile sitesinde yer alan haberlere Samsung temmuz ayı güncellemesini şimdi Galaxy S20 FE ve Galaxy Note 20 serisi modeller için başlattı.

Galaxy S20 FE ve Note 20 Serisi İçin Yeni Güncelleme

Galaxy S20 FE’nin hem LTE hem de 5G versiyonları Avrupa ve Asya’da birçok ülkede temmuz ayı güvenlik güncellemesini almaya başladı. Yeni güncelleme en son güvenlik düzeltmelerinin yanında gelişmiş kararlılık sunuyor.

Galaxy Note 20 serisine geldiğimizde telefonlar Avrupa’da birçok ülkede en yeni güncellemeyi almaya başladılar. Güncelleme temmuz ayı güvenlik düzeltmeleri ve sistem kararlılığı dışında yeni bir gelişme içermiyor.

Hem Galaxy S20 FE hem de Note 20 serisi bir model kullanıyorsanız güncellemeyi Ayarlar menüsünden sorgulatabilirsiniz.

Galaxy Note 20 Ultra Türkiye

Samsung‘un üç popüler telefonu bir süre daha düzenli olarak güncellemeyi almayı sürdürecek. Samsung’un güncelleme yol haritasına göre telefonlar Android 13 / One UI 5.0 güncellemesini de alacak. Fakat güncellemenin bu modeller için 2022 yılı içerisinde yayınlanması beklenmiyor. Son olarak bu üç akıllı telefonun da halihazırda Türkiye’de satışta olduğunun altını çizelim.

 

Samsung Uygun Fiyatlı Katlanabilir Telefonlar Geliştiriyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu