Akıllı TelefonNothing

Nothing Phone (2) Hakkında İlk Sızıntılar Gelmeye Başladı

Nothing’in merakla beklenen amiral gemisi telefonu olan Nothing Phone (2) hakkında ilk sızıntılar çıkmaya başladı.

Bu ayın başlarında Nothing’in CEO’su Carl Pei, markanın yeni telefonu olan Nothing Phone (2) modelini piyasaya süreceğinin açıklamasında bulunmuştu. Phone (1) modelinin yerine gelecek olan modelin daha premium olacağını ve daha iyi bir yazılım deneyimi sunacağını açıkladı. Ayrıca yeni sızıntılar sayesinde Nothing Phone (2) telefonunun model numarası, lansman zaman çizelgesi ve bazı temel özellikleri öğrenildi.

Sızıntılara göre yeni telefon A065 model numarasına sahip olacak. Bu yılın ikinci ve üçüncü çeyreğinde, yani Temmuz – Eylül arasında ki bir tarihte piyasaya sürülecek. Ufak bir hatırlatmada bulunmak gerekirse Nothing Phone (1) modeli geçtiğimiz yıl Temmuz ayında piyasaya sürülmüştü. Şirketin iki modeli de aynı tarihte piyasaya sürmeyi hedeflediğini düşünebiliriz.

Nothing Phone (2)

Sızıntılara devam edersek Nothing Phone (2), Qualcomm Snapdragon 8 serisi işlemcilerinden birisi ile güçlendirilecek. Şimdilik tam olarak hangi işlemci olacağı belli değil. İşlemci yanında telefonda sanal RAM teknolojisi ile birlikte en az 12 GB RAM seçeneği bulunacak. Bu RAM’e 256 GB Dahili depolama eşlik edecek. Ayrıca yeni telefonun Nothing Phone (1) modelinde 4.500 mAh pil kapasitesine kıyasla 5.000 mAh pil kapasitesi ile gelmesi bekleniyor.

Telefonun tarihi ve donanım yönünü bırakıp ekranına baktığımız da 120Hz ekran yenileme hızına sahip AMOLED ekran ile gelmesi bekleniyor. Sızıntılara göre ekranda bulunan içeriğe göre yenileme hızı otomatik olarak ayarlanarak daha net bir görüntüye ulaşmamızı sağlayacak.

İlginizi Çekebilir: Nothing Ear (2) Kulaklığının Tasarımı Sızdırıldı

Telefon hakkında şimdilik sızdırılan ve bilinen bilgiler ne yazık ki bu kadar. Ancak ilerleyen aylarda telefon hakkında hem resmi olarak hem de sızıntılar sayesinde daha fazla bilgiye sahip olmayı bekleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu