Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemIQOOMobiroller

iQOO 11 Serisi Çok İddialı Olacak! İşte Özellikleri!

Çinli teknoloji devi iQOO’dan yeni canavar geliyor. iQOO 11 serisi özellikleri ve hızlı şarjı ile rakiplerine göz dağı verecek. İşte detaylar.

iQOO şu sıralar yeni canavarları üzerinde çalışmaya başlamış durumda. Yeni bir rapora göre, iQOO 11 ve 11 Pro modelleri çok yakında tanıtılabilir. Bu telefonlar sunacağı özellikler ile rakiplerine ciddi bir göz dağı verecek gibi görünüyor.

Vivo alt markasının, büyük olasılıkla iki 11 serisi amiral gemisi akıllı telefonunu 2022’nin sonuna kadar piyasaya sürmesi bekleniyor. Ancak, kesin lansman tarihi hala bilinmiyor. Daha önceki bir rapor, 11 Pro’nun Qualcomm’dan bir Snapdragon 8+ Gen 2 yongasına sahip olacağını gösteriyor. Qualcomm’un yeni nesil çipini Kasım veya Aralık aylarında duyurması bekleniyor. Bu yüzden telefonların tanıtılması Aralık ayını bulabilir.

Son gelen rapor telefonların Hindistan varyantının iQOO I2209 model numarasını taşıdığını gösteriyor. Ancak aynı cihazın Çin versiyonu iQOO V2243A model numarasını taşıyacak. 11 Pro, 200W hızlı şarjı destekleyebilir. Amiral gemisi telefonlar muhtemelen Samsung E6 AMOLED ekranlara sahip olacak.

Ayrıca, 11 Pro’nun 2K çözünürlüğe ve 144Hz yenileme hızına sahip bir ekran paneline sahip olması muhtemel görünüyor. Kamera için, her iki cihaz da 50MP Sony IMX8 serisi sensöre ev sahipliği yapabilir. Şimdilik bu telefonların diğer teknik özellikleri bilinmiyor. Ancak elimizdeki verilere göre konuşacak olursak bu canavarların üst düzey bir performans sunacağını hatta AnTuTu’da zirveye çıkabileceğini söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu