Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Hem Kaydıracak Hem Döndürecek! Neyin Peşindesin?

Gelecek artık çok yakın. Samsung Rollable ekranların bu yıl piyasaya sürülebileceğini duyurdu. Bakalım neler olacak…

Samsung, katlanabilir akıllı telefonları konsolide etmek için dikkate değer çabalar gösterdi. Marka, şimdiye kadar Galaxy Z Flip‘in iyi satışları ve yenilenen Galaxy Z Fold 2‘nin lansmanı sayesinde bu segmenti elinin altında tutuyor. Bu segment, 2019 yılında orijinal Galaxy Fold ve Huawei’nin lansmanı ile ilk adımlarını attı. Huawei Şimdi, daha fazla marka katlanabilir akıllı telefonlarını tanıtmaya hazır, ancak tüm dikkatleri üzerine çeken yeni bir ekran türü var. Rollable ekranlar.

OPPO ( OPPO Find X 2021 ) aracılığıyla bu teknolojiyi sergileyen ilk şirketti. LG, CES 2021’de LG Rollable demosunu gösterdi. Ne yazık ki, LG bu tasarımla bir telefonun seri üretimine hazır olmadığını söyledi. Şimdi Samsung sayesinde umut var gibi görünüyor.

Yeni tasarım yaklaşımlarının yanı sıra Samsung Display, pazara yenilik getirecek diğer olası özellikler üzerinde de çalışıyor. Samsung Display’in başkan yardımcısı Kwon-young, şirketin mali raporunu yayınladıktan sonra, ilk katlanabilir ve kaydırılabilir ekranlarının bu yıl geleceğini söyledi. Bu kesinlikle çok heyecan verici bir haber. LG Rollable’ın beklenen ilgiyi görmemesinden sonra, bu tür ekrana sahip bir akıllı telefon için umutlar artık Samsung’un ellerinde.

Samsung, Galaxy Z Rollable üzerinde gizlice çalışıyor olabilir mi?

Samsung Mobile, bu yeni teknolojiyi ilk benimseyen şirket olabilir. Ancak bu henüz doğrulanmadı, sonuçta şirketin akıllı TV’leri gibi başka elektronik cihazları da var. Yeni bir akıllı telefon gelmezken, marka bu teknolojilerden bazılarını gelecekteki katlanabilir telefonlarda karşımıza çıkarabilir. Son zamanlarda marka, daha az güç tüketecek dizüstü bilgisayarlar için yeni bir OLED paneli tanıttı. Akıllı telefon işi söz konusu olduğunda, şirketin katlanabilir akıllı telefon segmentini zorlamaya devam edeceğine inanıyoruz.

20201’de Samsung’un bu pazar segmenti için 11 milyondan fazla esnek ekran üretmesi bekleniyor .

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu