Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy Note Serisini Bekleyenler Artık Dağılabilirsiniz

Yeni bir Samsung Galaxy Note serisi telefon mu bekliyorsunuz? Artık beklemenize gerek yok. Samsung Note serinin sonlandırmış görünüyor.

Samsung Galaxy Note serisinin üretimden kaldırılacağına dair iddialar bir süredir gündemde. Fakat bu gelişme henüz Güney Koreli üretici tarafından doğrulanmış değil. Güvenilir bazı kaynaklara göre Galay Note serisi çoktan rafa kaldırılmış durumda. Hatta Samsung, Güney Kore için yayınladığı bir videoda Galaxy Z Fold 3 için “Note Z” ibaresini kullanıyor. Aslına bakarsanız bu söylem bile katlanabilir telefonun ve Galaxy S serisindeki Ultra modelinin Note serisinin yerini aldığının göstergesi. 

Şimdi gelelim son gelişmeye. Bu gelişme Galaxy Note serisinin fiilen sonlandırıldığını gösteriyor. Yayınlanan yeni bir rapora göre Smasung geçtiğimiz günlerde akıllı telefon serisi için ticari markalarını yeniledi ancak bir tanesini dışarıda bıraktı. Samsung’un akıllı telefon ticari markalarının arasında artık “Galaxy Note” ibaresi yer almıyor. 

Samsung Galaxy Note 21

Samsung, Galaxy Z, Galaxy S, Galaxy A ve Galaxy M dahil  olmak üzere diğer tüm markaları yeniledi. Neden Galaxy F yok diye merak ediyorsanız, Galaxy F serisi telefonlar Güney Kore’de satılmıyor. 

Samsung‘un ilerleyen dönemlerde Galaxy Note serisinin yeniden markalaştırma ihtimali bulunuyor. Fakat bunun olacağına ihtimal vermiyoruz. Katlanabilir telefonlarda fiyat seviyesi epey bir düşmüş durumda. Üstelik Samsung bu kategoriyi daha fazla kullanıcı ile buluşturmak için fazla mesai yapıyor. Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy S21 Ultra’daki S-Pen yetenekleri de yine yeni bir Note serisi telefona olan ihtiyacı ortadan kaldırıyor.

Konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Ciddi bir kullanıcıya hitap eden Note serisinin geri geleceğini düşünüyor musunuz?

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu